BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork 1ste hier

 
 

Don

Sprokkelaar
Berichten
30
Zo als voor de meeste gisteren avond begonnen met injecteren en kruiden van de procureur.
EB065F47-70A7-4383-832F-E25CF07ABF19.jpeg
668F6AB0-B1C6-4EDA-990E-FF6747E4ACBA.jpeg

Vanmorgen om 7 de bbq aan met appel en kersen hout. 5 uren roken
E7E95409-9C59-4998-8355-698DB6A2CA55.jpeg

251E9792-5B91-46D2-B709-172F41371EA5.jpeg

Effen lakke en 2 uren laten drogen hier na in de folie en door garen tot 92 en kijken of goed is dit was niet het geval .bij 95 graden was die goed.
63D758DD-6C45-47AA-BCB1-C7F4581967C5.jpeg
A8FC887F-09CF-4F3C-96D7-41147ED785A9.jpeg

15 min uitstomen en 45 min rusten in de folie.en uit ellekaat trekken maar
321F2A48-3D21-4EC8-AF5F-138FDD7A3310.jpeg

En nu kon iedereen zijn broodje maken
08E2D654-B372-47AE-8327-256D196D3D03.jpeg


Het was heerlijk šŸ„°.
Dankjewel noskos het was volgens jou wedstrijd recept. Wel niet jou kruiden en saus maar smaakte er niet minder door.
 
Dat ziet er lekker uit! Hoe laat lag het op het broodje?
 
  • Leuk
Waarderingen: Don
Mooi gemaakt. Gefeliciteerd met je knor.
 
  • Leuk
Waarderingen: Don
Lekker hoor!

Gefeliciteerd met je šŸ·
 
  • Leuk
Waarderingen: Don
Dit ziet er, onder het nuttigen van mijn ontbijtje, lekker uit.
Proficiat met je knorrie award.
 
  • Leuk
Waarderingen: Don
Terug
Bovenaan Onderaan