BasBQ
Beef en Steak

Pulled porc !

 
 

outwell

Kooltjesharker
Berichten
206
Gisteren 1.5 kilo procureur ge?njecteerd met een pekelmengsel.
Vanmorgen in de rub gezet en om  half negen mocht hij in het ei.
Vrolijk Pasen.
Ik heb mijn ei gevonden.
8f05e9ec1760a647e993f54ea4aed8c8.jpg


Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Succses vandaag PP altijd lekkerrrrr :)
 
Om 12:00 komen er 4 spareribs bij.
Mmmmmmmmm

Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Succes vandaag, gaat vast goed komen, PP en spareribs dat gaat smullen worden ;)
 
We zijn nu 3 uur verder!
Even insprayen met appelsap en appelazijn
c6ab062eed408f70b83fba3edb006dcf.jpg
7c01e2f8677548891b40238c2e5c0728.jpg


Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
7 uur verder.....
Een uurtje eerder nog een paar ribbels eraan toegevoegd.
45349375f4af1ae6b7d2d03887ece0c0.jpg
c681f41a973e9cd1908e5e1776dec4f5.jpg


Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Dat ziet er al goed uit :)
 
87 graden kerntemp.

Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Hij blijft op de 89 graden hangen

Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Als ie verder mals is als je hier en daar prikt, is dat toch warm genoeg?
 
dennis zei:
Als ie verder mals is als je hier en daar prikt, is dat toch warm genoeg?
Hij is nog vrij stug.
Misschien toch nog even wachten?

Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Ziet er toch al goed uit.

Verstuurd vanaf mijn SM-T533 met Tapatalk

 
Toch maar eraf gehaald.
Was bang dat hij te droog zou worden.
Dit is het resultaat.
Sommige delen zijn mals en sommige delen zijn wat stugger.
Zou dat aan het vlees liggen? Of had ik hem toch nog langer moeten laten garen??
c997e90378f7ea42d3dfbe5801a07887.jpg


Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
outwell zei:
Sommige delen zijn mals en sommige delen zijn wat stugger.
Zou dat aan het vlees liggen? Of had ik hem toch nog langer moeten laten garen??
Kan beide...
Ziet er goed uit, gefeliciteerd met je stickertje!
 
Ceriel zei:
outwell zei:
Sommige delen zijn mals en sommige delen zijn wat stugger.
Zou dat aan het vlees liggen? Of had ik hem toch nog langer moeten laten garen??
Kan beide...
Ziet er goed uit, gefeliciteerd met je stickertje!
Dank je wel !

Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Ziet er goed uit hoor. Maar tot welke kerntemperatuur ben je gegaan of wilde je gaan?
Ik ga altijd tot 87 graden en prik dan op verschillende plaatsen om er zeker van te zijn het vlees overal min 87 graden is.

Die stuggere stukken heb ik ook wel eens gehad. Vroeg me in mijn eigen post ook al af hoe dit kwam. Ik steek het nu op het vlees omdat ik dit keer een andere leverancier heb gebruikt en het niet heb...
 
b.asv zei:
Ziet er goed uit hoor. Maar tot welke kerntemperatuur ben je gegaan of wilde je gaan?
Ik ga altijd tot 87 graden en prik dan op verschillende plaatsen om er zeker van te zijn het vlees overal min 87 graden is.

Die stuggere stukken heb ik ook wel eens gehad. Vroeg me in mijn eigen post ook al af hoe dit kwam. Ik steek het nu op het vlees omdat ik dit keer een andere leverancier heb gebruikt en het niet heb...
Omdat sommige delen nog een beetje stug  waren, wilde ik hem naar 93 graden hebben.
Maar de kern temp. Ging ook niet meer omhoog. Dus heb ik de pp eraf gehaald.
Misschien maar goed ook.

Volgende keer bij een ander kopen dus.

Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan