- Berichten
- 71
Weer een soort van twijfelgevalletje of dit nu in 'Low & Slow' of in de 'Dutch Oven" sectie moet.... Toch maar hier plaatsen.
Vandaag een (voor mij) nieuw gerecht uitgeprobeerd. Pulled Chicken … Mooie kwaliteit kippendijen even “aanbraden” op het rooster om net ff meer de bbq-smaak mee te nemen. Dan met een ui en een prutje in de Dutch Oven en ongeveer 1 ½ uur laten pruttelen. Uit elkaar trekken, zelf gemaakt zuur erbij en heerlijk smullen…. Waaaaahhhh wat lekker…
Vandaag een (voor mij) nieuw gerecht uitgeprobeerd. Pulled Chicken … Mooie kwaliteit kippendijen even “aanbraden” op het rooster om net ff meer de bbq-smaak mee te nemen. Dan met een ui en een prutje in de Dutch Oven en ongeveer 1 ½ uur laten pruttelen. Uit elkaar trekken, zelf gemaakt zuur erbij en heerlijk smullen…. Waaaaahhhh wat lekker…