BasBQ
Beef en Steak

Pulled Chicken ....

 

Eld och Rök

Vuurmaker
Berichten
73
Weer een soort van twijfelgevalletje of dit nu in 'Low & Slow' of in de 'Dutch Oven" sectie moet.... Toch maar hier plaatsen.

Vandaag een (voor mij) nieuw gerecht uitgeprobeerd. Pulled Chicken … Mooie kwaliteit kippendijen even “aanbraden” op het rooster om net ff meer de bbq-smaak mee te nemen. Dan met een ui en een prutje in de Dutch Oven en ongeveer 1 ½ uur laten pruttelen. Uit elkaar trekken, zelf gemaakt zuur erbij en heerlijk smullen…. Waaaaahhhh wat lekker…

Snapseed-1.jpg


Snapseed-2.jpg


FullSizeRender.jpg


FullSizeRender-2.jpg


FullSizeRender-1.jpg
 
Ziet er heerlijk uit
 
Heerlijke broodjes. Krijg gelijk wet trek.
 
Dat ziet er fantastisch uit👌🏻Zal gesmaakt hebben!
 
Mooi gedaan! Wat zit er allemaal in het prutje? ;)
Op zich vrij eenvoudig en naar eigen smaak aan te passen ... Mijn betere helft houdt niet zo van scherp, maar als het alleen voor mij zou zijn zou ik er een pittige BBQ-saus voor gebruiken... (ik zet recepten vaak om in een excelsheet... dan is het makkelijk om het aantal personen aan te passen en de juiste hoeveelheid ingrediënten te berekenen.... Het had ietsje vochtiger gemogen, volgende keer wat minder in laten dikken ... )

1616966913761.png
 
Laatst bewerkt:
top man, zo'n broodje. wat ziet dat er goed uit zeg.
gaan we ff onthouden
dank voor het delen
 
Terug
Bovenaan Onderaan