BasBQ
Beef en Steak

Pulled beef

Alex1975

Kooltjesharker
 
 
Berichten
107
Ik kwam een mooi stukje simmentaler met een hele mooie marbeling tegen en dacht hier ga ik pulled beef van maken. Had hem half met steak kruiden een half chimchuri. In direct op 110° met een blokje kersen en een blokje hickory. Tot een kern van 62°. Daarna doorgesneden. Ondertussen 6 tomaten, 1 ui en 2 teentjes knoflook. Eerst de ui met de knoflook aangefruit, toen de tomaten erbij en een halve liter kippenbouillon en een half glas sinaasappelsap. In een bak gedaan en vlees erbij. Folie erover. Probe erin en door laten garen tot kern 92°. Was toen nog niet de gewenste zachtheid en heb hem nog 10 minuten laten staan. Gepulled en op een broodje gedaan. De rest in zakjes voor later!!

20211114_102747.jpg

20211114_113852.jpg

20211114_123312.jpg

20211114_123438.jpg

20211114_123716.jpg

20211114_152240.jpg

20211114_174813.jpg

20211114_175223.jpg
 

Zzzjon

Kooltjesharker
 
 
Berichten
212
Dat heb je heel mooi gedaan!
Mooie bereiding, ziet er erg lekker uit.
 

Revers88

Pitmaster
 
 
 
Berichten
674
Mooi broodje 😋 Zal gesmaakt hebben 👌🏻
 

SandyMan

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.719
Ziet er super goed uit Alex!
 

Smokingwood

Kooltjesharker
 
 
 
Berichten
130
Mooi stukje vlees voor pulled beef, dat zal lekker gesmaakt hebben!
Poosje geleden ook pulled beef gemaakt met tomaat, maar te veel tomaat denk ik. Saus was net pastasaus. 🤭🤦🏼‍♂️
Bij de rest bbq saus gedaan en toen was het heerlijk!
 
Bovenaan Onderaan