- Berichten
- 2.747
Regelmatig eten ik en mijn schoonvader op vakantie in Duitsland schnitzels en thuis ook .
Is super makkelijk maar oh zo lekker.
Dus deze vond ik wel leuk voor de foto wedstrijd.
Ik maak ze van procureur in plaats van een mager varkensvlees waar hij anders van gemaakt wordt.
Vind het zelf een stuk lekkerder
.
Had nog een mooi stuk liggen en deze plat geslagen
Na het liefdevol hameren eerst met peper en zout bestrooid en daarna door de bloem .
Papje van ei met melk ,daar door heen en in de paneermeel.
Bastard opgestookt en de champignons eerst gegrild
En een champignons saus gemaakt.
Skillet op de Q en hoog opstoken met olie en bakboter er in ,laagje van bijna 1 cm .
Toen het op themp was van 180graden de schnitzel er in en aan beide kanten mooi bruin en knapperig bakken met een kern themp van 68 er af
Bordje opgemaakt met kartoffelsalat
Saus en een heerlijke schnitzel met een krokant jasje
Is super makkelijk maar oh zo lekker.
Dus deze vond ik wel leuk voor de foto wedstrijd.
Ik maak ze van procureur in plaats van een mager varkensvlees waar hij anders van gemaakt wordt.
Vind het zelf een stuk lekkerder

Had nog een mooi stuk liggen en deze plat geslagen
Na het liefdevol hameren eerst met peper en zout bestrooid en daarna door de bloem .
Papje van ei met melk ,daar door heen en in de paneermeel.
Bastard opgestookt en de champignons eerst gegrild
En een champignons saus gemaakt.
Skillet op de Q en hoog opstoken met olie en bakboter er in ,laagje van bijna 1 cm .
Toen het op themp was van 180graden de schnitzel er in en aan beide kanten mooi bruin en knapperig bakken met een kern themp van 68 er af
Bordje opgemaakt met kartoffelsalat
Saus en een heerlijke schnitzel met een krokant jasje
