BasBQ
Beef en Steak

Porky op de kamado..

 

RS-Smoker

Tondelzoeker
Berichten
18
Gister was het een mooie dag om pulled pork te maken. Ik had weleens eerder pp gemaakt op mn UDS, echter is dat alweer even geleden.
Mooi excuus om mn nieuwe kamado eens goed te gebruiken. 😊
Als recept heb ik het wedstrijdrecept van Noskos aangehouden, aangevuld met de coleslaw van Dominique. Veel beter ging het niet worden..👍🤤

Bij de slager een procureur van ruim 2 kilo gehaald, en de avond ervoor geïnjecteerd en in de rub gezet.
EAB5115B-806F-4845-A287-D24FDCC694C1.jpeg


De volgende ochtend rond 8 uur de bbq aangestoken, met appel en kersenhout erbij.
En vervolgens het stuk erop. Temperatuur is echt super makkelijk om aan te houden maar vooral te behouden.
Over heel de dag misschien 3 keer aan de schuif gezeten..
053269DD-4296-4B0C-85D0-37AD14D2B916.jpeg
71FBAC0A-D5D0-49AA-A709-2E9B437CB751.jpeg



Na 5 uur de glaze erop, en de coleslaw even doorgemixt.
2866FD0A-14BB-474D-B977-863D7C188876.jpeg
5F88DEEF-BB44-4838-886A-04DA5CC9B5E6.jpeg


Na 2 uur wachten, vervolgens ingepakt in alu folie, en door laten garen tot (uiteindelijk) 97 graden voordat het echt zacht was.
Het resultaat was perfect, lekkerste broodje pp ooit geproefd 😃😃





151AED36-0AF5-40D1-AE5E-8A7DC4A50B10.jpeg
46C2EAF4-8674-47A7-A82D-C7909B71DC58.jpeg
 
Lekker, gefeliciteerd met je Knor. 🥳
 
Mooie run.en een lekker broodje zo met die coleslaw
Gefeliciteerd met je sticker
 
Mooie manier om je nieuwe Q eens te leren kennen. Ziet er een fijne run uit. En dan een heerlijk broodje PP als beloning. Krijg er gewoon honger van.
Gefeliciteerd met je knorrie.
 
Ziet er echt heel lekker uit. Knorretje moet van het jaar nog gebeuren bij mij. Eerst de Joe onder controle hebben en dan op zoek naar een boston butt.
 
Lekker hoor, gratz met knorrie!
 
Terug
Bovenaan Onderaan