- Berichten
- 2.746
Vandaag recept van noskos geprobeerd
Een dunnere versie heb niet zo’n timmermansoog moest 6 cm dik wezen maar deze was de helft
Was meer omdat we met z’n tweeën waren
Had er gepofte zoete aardappel en een Bricknic gevuld met courgette,paprika en gele wortel (pakketje van AH) wat pesto erdoor heen.
De bbq indirect op 130 graden de plak procureur met peper en zout erop
De kerntemperatuur naar 85 graden werdt 81 we kregen honger.
Had een mopsaus gemaakt van water,ui,azijn,worchestersaus,boter en mosterdpoeder
Volgens recept na 1,5 uur insmeren met de saus maar ik heb dit na 45 minuten gedaan dacht helft vlees helft tijd
Ondertussen ook de zoete aardappel en de Bricknic op de bbq.
Had het vlees rond 14.30 erop gelegd en het was denk ik om 18.00 klaar
Alles op het bord moet zeggen was weer lekker bij de groente moest nog wat zout erbij
En op de zoete aardappel crème fraiche met wat chilisaus
Vlees vond ik ook goed dat weer een heerlijk maaltje
En nu de foto’s maar om het te bewijzen dat het echt gebeurd is
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Pork steaks van de BBQ zoals Tootsie ze maakt bij Snow's BBQ
Dikke plakken procureur die je langzaam boven het vuur gaart, deze Pork Steaks zijn de specialiteit van Tootsie van Snow's BBQ in Texas!
www.bbq-nl.com
Een dunnere versie heb niet zo’n timmermansoog moest 6 cm dik wezen maar deze was de helft

Was meer omdat we met z’n tweeën waren
Had er gepofte zoete aardappel en een Bricknic gevuld met courgette,paprika en gele wortel (pakketje van AH) wat pesto erdoor heen.
De bbq indirect op 130 graden de plak procureur met peper en zout erop
De kerntemperatuur naar 85 graden werdt 81 we kregen honger.
Had een mopsaus gemaakt van water,ui,azijn,worchestersaus,boter en mosterdpoeder
Volgens recept na 1,5 uur insmeren met de saus maar ik heb dit na 45 minuten gedaan dacht helft vlees helft tijd

Ondertussen ook de zoete aardappel en de Bricknic op de bbq.
Had het vlees rond 14.30 erop gelegd en het was denk ik om 18.00 klaar
Alles op het bord moet zeggen was weer lekker bij de groente moest nog wat zout erbij
En op de zoete aardappel crème fraiche met wat chilisaus
Vlees vond ik ook goed dat weer een heerlijk maaltje
En nu de foto’s maar om het te bewijzen dat het echt gebeurd is








Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro