- Berichten
- 323
Ik had nog een mooi stuk buikspek in de vriezer liggen en besloten om hier pork belly burnt ends van te maken volgens het recept van Noskos.
Als rookhout heb ik 2 blokjes kersenhout gebruikt. Voor de rub de piggy mix van Jort Althuizen. Heb ook Jort's bbq saus gebruik maar heb het recept iets aangepast waardoor het zure iets minder aanwezig is en hij wat zoeter wordt.
Het resultaat mocht er zijn! De blokjes waren niet allemaal boterzacht, maar vond de bite ook juist wel lekker.
Vandaag stiekem flink moeten werken om de temperatuur stabiel te houden. met het stabiel houden. Vermoed dat het houtskool in de kamado iets vochtiger was dan ik gewend was.
Als rookhout heb ik 2 blokjes kersenhout gebruikt. Voor de rub de piggy mix van Jort Althuizen. Heb ook Jort's bbq saus gebruik maar heb het recept iets aangepast waardoor het zure iets minder aanwezig is en hij wat zoeter wordt.
Het resultaat mocht er zijn! De blokjes waren niet allemaal boterzacht, maar vond de bite ook juist wel lekker.
Vandaag stiekem flink moeten werken om de temperatuur stabiel te houden. met het stabiel houden. Vermoed dat het houtskool in de kamado iets vochtiger was dan ik gewend was.