BasBQ
Beef en Steak

Porchetta

BasB

Sprokkelaar
Berichten
31
Vandaag porchetta gemaakt volgens recept van Noskos.
Erg trots op het resultaat!
24c640a24dd7bbdd44f195cd967bb518.jpg
9179f7639d7061bc20b051e66a47e3d1.jpg
2517fa438b68de294f0ee1963d64391a.jpg
ad10c9da118e762d7b89013ac3f512ff.jpg
6cc3fe32dcd5a432361194c16e5efb69.jpg
7a0f86da077b8c0b17b1bbcf8318ac54.jpg
afedd7597f23c437c5aa669bc19fdc95.jpg


Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 

Ron B

Stoker
 
 
Berichten
405
Dat ziet er heerlijk uit. Was de zwoerd ook lekker krokant geworden?
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB

MartinK

Vuurmaker
Berichten
96
Heb ik ook een keer gemaakt volgens het recept van Noskos, gruwelijk lekker
Krijg er nu alweer zin in om het opnieuw te maken.
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB

BasB

Sprokkelaar
Berichten
31
Dat ziet er heerlijk uit. Was de zwoerd ook lekker krokant geworden?
Het zwoerd was grotendeels krokant, maar had nog iets krokanter gemogen. Had hem achteraf gezien nog 5 a 10 minuten extra moeten geven.

Verder was het erg lekker

Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
Bovenaan Onderaan