Ik vind spareribs redelijk lekker alhoewel het niet mijn lievelings vlees is
. De rest van het huishouden is er wel gek op, vandaag een vrije dag dus maar eens aan de gang met de 3-2-1 methode. Ik heb gelezen dat de ribs die we hier in nederland kopen eigenlijk te dun zijn (baby racks) voor de 3-2-1 dus heb ik de 3-1-1 gedaan. Het resultaat was behoorlijk goed, maar ik heb wat problemen met wat ik flame-outs noem, ondanks dat ik de temperatuur behoorlijk in de buurt van 110-120 heb gehouden waren er toch wat zwarte randjes 
anyway ik heb fotos gemaakt:
De rub die ik gebruikt heb komt van de lidl:
Het laatste uur heb ik ze licht ingesmeerd met deze saus:
Al met al werden de ribs als zeer goed bevonden. Ik heb echter wel het idee dat het nog veel beter kan.


anyway ik heb fotos gemaakt:
De rub die ik gebruikt heb komt van de lidl:
Het laatste uur heb ik ze licht ingesmeerd met deze saus:
Al met al werden de ribs als zeer goed bevonden. Ik heb echter wel het idee dat het nog veel beter kan.