- Berichten
- 5.060
Zeebaars.
Twee visjes van 450 á 550 gr.
In een kruidenmix gezet van:
- Droge kruiden; 2 tl komijnpoeder / 2 tl korianderpoeder / 2 tl kurkuma / 2 tl gerookte paprikapoeder / 1 tl chilivlokken. Dit door elkaar mengen.
- Verse kruiden; bosje gehakte peterselie en 3 knoflook tenen. Fijn hakken en mengen.
Verse kruiden mengen met 4 el olijfolie. ( ik heb chili olie gebruikt) Daarna de droge kruiden toevoegen en goed doorroeren tot een pasta. Citroen sap toevoegen om smeuïg te houden
Vis insnijden. In en uitwendig insmeren met de pasta. Paar schijfjes citroen erin, dichtbinden en 3h laten marineren.
Geroerbakte zeekraal / lamsoren.
Vrij naar een recept op het internet. https://www.prinsendingemanse.nl/nl/recepten/recept:aziatische-wok-met-zeekraal-en-lamsoor.htm
Ik had geen zin om een tweede Q op te starten. Daarom dit roerbakgerechtje in de keuken gemaakt.
BGE klaar gemaakt voor direct grillen. Temperatuur op 190 C.
Ik maak graag gebruik van grillmatjes. Deze ff in de olie gezet en daarna de vissen erop gelegd. 7 minuten per kant.
Kerntemperatuur in de rug 61 C. Vis eraf en ...... smikkelen en smullen.
Prima combinatie.
Twee visjes van 450 á 550 gr.
In een kruidenmix gezet van:
- Droge kruiden; 2 tl komijnpoeder / 2 tl korianderpoeder / 2 tl kurkuma / 2 tl gerookte paprikapoeder / 1 tl chilivlokken. Dit door elkaar mengen.
- Verse kruiden; bosje gehakte peterselie en 3 knoflook tenen. Fijn hakken en mengen.
Verse kruiden mengen met 4 el olijfolie. ( ik heb chili olie gebruikt) Daarna de droge kruiden toevoegen en goed doorroeren tot een pasta. Citroen sap toevoegen om smeuïg te houden
Vis insnijden. In en uitwendig insmeren met de pasta. Paar schijfjes citroen erin, dichtbinden en 3h laten marineren.
Geroerbakte zeekraal / lamsoren.
Vrij naar een recept op het internet. https://www.prinsendingemanse.nl/nl/recepten/recept:aziatische-wok-met-zeekraal-en-lamsoor.htm
Ik had geen zin om een tweede Q op te starten. Daarom dit roerbakgerechtje in de keuken gemaakt.
BGE klaar gemaakt voor direct grillen. Temperatuur op 190 C.
Ik maak graag gebruik van grillmatjes. Deze ff in de olie gezet en daarna de vissen erop gelegd. 7 minuten per kant.
Kerntemperatuur in de rug 61 C. Vis eraf en ...... smikkelen en smullen.
Prima combinatie.