BasBQ
Beef en Steak

Piemontese côte de boeuf

 
 

BearPils

Kooltjesharker
Berichten
179
Zaterdag bij een maatje gaan eten die bij zijn lokale slager een mooi stukje vlees was gaan halen.
Côte de boeuf van Piemontese voor de mannen en voor de vrouwen een mooi stukje zesrib.

Gegrilld op zijn weber keteltje boven houtskool.
20200821_194058.jpg
20200821_200515.jpg


Als sides gegrilde bloemkool, maiskolven uit de kolen, hassleback aardappeltjes, bacon onionrings (uit Smokey goodness) en een sirachamayo.
20200821_200451.jpg
20200821_202027.jpg


Afgesloten met een pittig glaasje chilimede 😋
result_1598037861412.jpg
 
Ziet er geweldig uit. Leg je de maïskolven gewoon in de kolen?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er geweldig uit. Leg je de maïskolven gewoon in de kolen?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ja, ze lagen er net naast, een beetje boter, zout en peper en wat syrachasaus eroverheen.
Ik heb ze wel een aantal keer gedraaid om ze gelijk te doen garen.
 
Lekker eten, drinken en gezelligheid.
Wat wil je nog meer
 
Heerlijk maaltje zo hoor prima gelukt leuk verslag


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan