- Berichten
- 7.251
Beste BBQ-vrienden!
Zo grappig... ik kom in de krant!
Mijn favoriete kookwinkel in Leiden stuurt al haar vaste klanten en ge?nteresseerden een digitale nieuwsbrief met daarin aanbiedingen, tips en een vaste rubriek van thuiskoks die hun favoriete recept delen. Ik kocht mijn Big Green Egg daar in september 2014 en deel sindsdien wel wat zalige sappige fotootjes met ze. Nu ben ik gevraagd om mijn favoriete recept te delen en mag ik met wat foto's in de nieuwsbrief!
Dat moest dus lekker en mooi worden:

Maar we begonnen met die heerlijke groentes, gegrild zo lekker!



In een alubakje met een drupje olijfolie en wat zout, zo simpel, zo lekker:

Ik had echt een prachtstukje van mijn slager:

Eerst lekker zachtjes voorgaren met hickory bij 100?C en de platesetter en toen het echte werk:

Vetje begon al wat te smelten:

Toen ging het los:

Wat was dat weer voortreffelijk:

Zo lekker dat ik na het aansnijden de plaatjes ben vergeten... nou moet ik nog een keer...
Zo grappig... ik kom in de krant!

Mijn favoriete kookwinkel in Leiden stuurt al haar vaste klanten en ge?nteresseerden een digitale nieuwsbrief met daarin aanbiedingen, tips en een vaste rubriek van thuiskoks die hun favoriete recept delen. Ik kocht mijn Big Green Egg daar in september 2014 en deel sindsdien wel wat zalige sappige fotootjes met ze. Nu ben ik gevraagd om mijn favoriete recept te delen en mag ik met wat foto's in de nieuwsbrief!
Dat moest dus lekker en mooi worden:

Maar we begonnen met die heerlijke groentes, gegrild zo lekker!



In een alubakje met een drupje olijfolie en wat zout, zo simpel, zo lekker:

Ik had echt een prachtstukje van mijn slager:

Eerst lekker zachtjes voorgaren met hickory bij 100?C en de platesetter en toen het echte werk:

Vetje begon al wat te smelten:

Toen ging het los:

Wat was dat weer voortreffelijk:

Zo lekker dat ik na het aansnijden de plaatjes ben vergeten... nou moet ik nog een keer...
