BasBQ
Beef en Steak

Philly Cheese steak

 
 

Sabine

Kooltjesharker
Berichten
200
Vandaag de Q weer opgestookt voor een recept dat ik al vaker heb gemaakt, maar wat ging het zoveel beter en fijner op mijn Bastard!

Vanmiddag de bavette in een rub van magic dust gezet. De rest van de voorbereidingen binnen gedaan zodat ik buiten onder het genot van een glaasje rose aan de slag kon.

Eerst de groenten gegrild (paprika direct, ui en oesterzwammen indirect) waarna de bavette boven de kolen op het gietijzeren rooster kon.
Gegrilde bavette even laten rusten en daarna de brioches (dit keer niet zelf gemaakt) opgemaakt.
Nog even terug om de kaas te laten smelten en smullen maar!

Het recept:
https://www.susanaretz.nl/philly-cheese-steak-recept/

IMG_8508.jpeg


IMG_8509.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Ja dat zal wel gesmaakt hebben!

Binnenkort ook weer een keer maken. 😋
 
Ik hou daar van... kaas!
 
Heerlijk! Heb dit edn keer in Amerika op en dat ging er goed in. Origineel om op de kamado te maken!
 
dit ziet er heel goed uit.

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
@Sabine , het is iedere keer weer een genot om bij het ontbijt visueel van je gerechten te smullen.
Goed werk. Heerlijk.
 
Zooo dat ziet er heeerlijk uit zeg!
 
Dat ziet er heel smakelijk uit.
Komt op de lijst te staan
 
Ziet er heerlijk uit. Mooie variant.
Hier staat hij ook geregeld op het programma, maar op een andere manier.
 
Ziet er heerlijk uit. Deze staat ook nog om mijn todo-list
 
Terug
Bovenaan Onderaan