- Berichten
- 242
Vandaag de Q weer opgestookt voor een recept dat ik al vaker heb gemaakt, maar wat ging het zoveel beter en fijner op mijn Bastard!
Vanmiddag de bavette in een rub van magic dust gezet. De rest van de voorbereidingen binnen gedaan zodat ik buiten onder het genot van een glaasje rose aan de slag kon.
Eerst de groenten gegrild (paprika direct, ui en oesterzwammen indirect) waarna de bavette boven de kolen op het gietijzeren rooster kon.
Gegrilde bavette even laten rusten en daarna de brioches (dit keer niet zelf gemaakt) opgemaakt.
Nog even terug om de kaas te laten smelten en smullen maar!
Het recept:
https://www.susanaretz.nl/philly-cheese-steak-recept/
Vanmiddag de bavette in een rub van magic dust gezet. De rest van de voorbereidingen binnen gedaan zodat ik buiten onder het genot van een glaasje rose aan de slag kon.
Eerst de groenten gegrild (paprika direct, ui en oesterzwammen indirect) waarna de bavette boven de kolen op het gietijzeren rooster kon.
Gegrilde bavette even laten rusten en daarna de brioches (dit keer niet zelf gemaakt) opgemaakt.
Nog even terug om de kaas te laten smelten en smullen maar!
Het recept:
https://www.susanaretz.nl/philly-cheese-steak-recept/
Laatst bewerkt: