- Berichten
- 448
Na een vraag gesteld te hebben wat je met 500 gram kogelbiefstuk kunt uit inspiratie gebrek kwam het broodje cheese steak veel naar voren
Dit zou eigenlijk met ribeye moeten maar onder de noemer m’n eigen twist hier voor gegaan.
Wilde graag grote lange broodjes zoals je vaak bij een foodtruck krijgt dus een berichtje naar de subway in Wormerveer gestuurd en die waren enthousiast en kon daar broodjes halen.
Toen ik aankwam bleken er al appjes rondgegaan te zijn dat ik broodjes kwam halen en toen ze van m’n bbq broodje hoorden vonden ze t helemaal te gek!
Op aanraden van iemand hier een marinade gemaakt van knoflook en sojasaus en zelf wat gesnipperde ui er bij gedaan
De licht bevroren biefstuk gesneden en in de marinade voor de nacht
De rode en witte ui gesneden samen met de rode en daarnaast vind ik de geblakerde paprika uit t vocht super lekker dus dit alles bij elkaar in de pan met een beetje pezo en lekker zacht laten worden
Dit even aan de kant en de kaassaus maken,zakje cedar samen met wat slagroom en peper aan de kook brengen maar de Q was goed warm dus opletten voor verbranden
En toen mocht de ster van het broodje op de andere helft,de halve plancha die sinds kort aan m’n accecoires is toegevoegd.
En toen begon t serieus lekker te ruiken in de tuin zeg!
Nadat alles klaar was lag er een heerlijk sapje op de plancha en geloof me,dep daar ff een broodje doorheen……….hemels!
En dan een foto van hoe t broodje geworden is en moet zeggen t was goed te smurfen
Eetse

Dit zou eigenlijk met ribeye moeten maar onder de noemer m’n eigen twist hier voor gegaan.
Wilde graag grote lange broodjes zoals je vaak bij een foodtruck krijgt dus een berichtje naar de subway in Wormerveer gestuurd en die waren enthousiast en kon daar broodjes halen.
Toen ik aankwam bleken er al appjes rondgegaan te zijn dat ik broodjes kwam halen en toen ze van m’n bbq broodje hoorden vonden ze t helemaal te gek!
Op aanraden van iemand hier een marinade gemaakt van knoflook en sojasaus en zelf wat gesnipperde ui er bij gedaan
De licht bevroren biefstuk gesneden en in de marinade voor de nacht
De rode en witte ui gesneden samen met de rode en daarnaast vind ik de geblakerde paprika uit t vocht super lekker dus dit alles bij elkaar in de pan met een beetje pezo en lekker zacht laten worden
Dit even aan de kant en de kaassaus maken,zakje cedar samen met wat slagroom en peper aan de kook brengen maar de Q was goed warm dus opletten voor verbranden
En toen mocht de ster van het broodje op de andere helft,de halve plancha die sinds kort aan m’n accecoires is toegevoegd.
En toen begon t serieus lekker te ruiken in de tuin zeg!
Nadat alles klaar was lag er een heerlijk sapje op de plancha en geloof me,dep daar ff een broodje doorheen……….hemels!
En dan een foto van hoe t broodje geworden is en moet zeggen t was goed te smurfen
Eetse

