BasBQ
Beef en Steak

Pastrami

Pastrami is zooooo lekker.
Maar hoe weten we nu of het wel echt op de bbq gemaakt is? :unsure:
 
Hahaha, k*k. In alle drukte de foto van 7kg procureur en de brisket in de UDS inderdaad vergeten...

Ik zou het willen doen op basis van indirect bewijs

1. Zie de UDS met Heater meter en tuintafel ernaast

36bf8da434691fe89729f3a97f7f4cea.jpg


2. De heater meter screenshots eerder uit dit topic.

3. De pastrami in alufolie op dezelfde tuintafel

9e8274df196eb2f2f4cd80f4933ab424.jpg


Kunnen we hier voor nu mee leven? Ik zal het komend weekend nog goed proberen te maken met een foto van de Rueben.
 
Het brood voor de Rueben sandwich is in ieder geval klaar :). Mn standaard zuurdesem recept aangepast met meer rogge en toeviegen van karweizaad.

e8516b8dbe5afddecab129ddb5ec7426.jpg
 
Het brood voor de Rueben sandwich is in ieder geval klaar :). Mn standaard zuurdesem recept aangepast met meer rogge en toeviegen van karweizaad.

e8516b8dbe5afddecab129ddb5ec7426.jpg
Mooie broden zeg! Dat vergt flink wat oefening om ze zo goed te krijgen.
 
Godsamme dat ziet er per-fect uit. Hoe snel kan je bezorgen??
 
Nu zit ik hier weer hongerig naar een scherm te staren ... wat zien die broodjes er lekker uit ...
 
En dan zit ik vanavond aan een traybake… het ziet er echt fantastisch uit! Respect dat je dit project hebt gedaan!
 
Vandaag broodje pastrami op bij vito in Zwolle, niet normaal lekker. Daar zit zoveel werk en liefde in! Ziet er heerlijk uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan