Beef en Steak

Pastrami... we zijn onderweg!

Ridevi71 zei:
Dominique zei:
Omdat je het zo aardig vraagt.... Komt ie!

125 gr mayonaise ( natuurlijk wel hatseflats, geen enge remia ofzo)
75 gr tomatenketchup
25 gr Sriracha
1 teen knoflook uit de pers
1 heel fijngesnipperd sjalotje
2 volle eetlepels zeer fijngehakte augurk
1 eetlepel augurkensap
2 eetlepels fijngehakte rode paprika
Scheutje tabasco naar smaak
Versgemalen zwarte peper.

Alles mengen, op smaak brengen en een paar uur lekker op elkaar in laten trekken.

Eet smakelijk. 

Dank u wel  :)
Hoe genereus. Nu MOET ik hem wel maken.

Thnx

Graag gedaan, en negeer Sander maar hoor. Hij spoort niet hihi.
 
Dominique zei:
Graag gedaan, en negeer Sander maar hoor. Hij spoort niet hihi.

Joh!  ;)

Volgens mij hebben jullie veel lol onder elkaar. Denk ik zomaar.  :)
 
Geweldig project weer. "Making of" foto's ook super.
 
Ridevi71 zei:
Dominique zei:
Graag gedaan, en negeer Sander maar hoor. Hij spoort niet hihi.

Joh!  ;)

Volgens mij hebben jullie veel lol onder elkaar. Denk ik zomaar.  :)

Ik niet hoor. Ik lijd..... ;)
 
Heerlijk verslag weer, met heerlijke plaatjes , op naar het volgende project
 
Mooi project Sander. Nu ben ik wel benieuwd of mevrouw Foodporn e.e.a heeft vergeleken met de NY ervaring en wat haar oordeel was?
 
Nou ik mag blijven hoor!  :D
 
Ze vond het heerlijk maar is eigenlijk geen vergelijk. Daar op lokatie met die sfeer... ze vond het vlees zalig en het brood was top. Tja en die foto's spreken natuurlijk voor zich. Wij versloegen de poesjes!
 
Sander72 zei:
Ze vond het heerlijk maar is eigenlijk geen vergelijk. Daar op lokatie met die sfeer... ze vond het vlees zalig en het brood was top. Tja en die foto's spreken natuurlijk voor zich. Wij versloegen de poesjes!
Katz kan gewoon dicht hoor. Wij maken het voortaan lekker zelf.
Veel beter bier erbij ook.
 
Wat een schitterende foto reportage van een zeer smakelijke pastrami :x mijn complimenten, natuurlijk ook mijn complimenten aan Jeroen voor een schitterend brood en die mosterd.....................wat een mooie kleur, die zou ik graag willen proeven of als Jeroen daar een recept van heeft wat hij zou willen delen dan zou ik hem graag zelf willen maken ;)
 
't heeft even mogen duren maar het resultaat mag er dan ook zijn.
Schitterende plaatjes van een heerlijk gerecht. =D>
Gefeliciteerd met dit lekkere resultaat. <:-P
 
Jet zei:
Wat een schitterende foto reportage van een zeer smakelijke pastrami :x mijn complimenten, natuurlijk ook mijn complimenten aan Jeroen voor een schitterend brood en die mosterd.....................wat een mooie kleur, die zou ik graag willen proeven of als Jeroen daar een recept van heeft wat hij zou willen delen dan zou ik hem graag zelf willen maken ;)
Ik weet niet meer wat ik er precies had in gedaan, maar ik gebruik dit als basis, een recept van Yvette van Boven:
https://www.vpro.nl/programmas/koken-met-van-boven/lees/recepten/alle-drankjes-en-sauzen/mosterd.html
Je kunt het leuk vari?ren met verschillende soorten azijn en kruiden natuurlijk.
Het maalt wel een stuk makkelijker als je de zaadjes ??n a twee nachtjes laat weken in de azijn.
 
Bedankt Jeroen :-* ik ga daar ook eens mee experimenteren
 
Nou de kruidenmix en het pekelbadje zijn klaar, wat ruikt dat inderdaad lekker..

Heb bij de slager op de hoek ~3kg van het borststuk van 8kg af laten snijden vanaf de punt.
Deze is wel zonder vet weet niet of dat nog invloed heeft.

nu naar de winkel voor een container waar dit samen inpast, want kom er net achter dat ik die niet meer heb.

 
Zo zeg... krijg hier ineens weer ontzettende trek in!
 
Rick, jij weet dat best...
 
Deze staat nog steeds op mn lijst met goede voornemens.....
Moet er toch echt eens van gaan komen
 
 
 
 
 
 

Sander72

BBQ Junkie
Berichten
7.166
Dit was toch wel echt een geweldig avontuur!
 
Terug
Bovenaan Onderaan