- Berichten
- 4.941
Vandaag heerlijke koningsBBQdag achter de rug. Heerlijke pastramibeefribs gemaakt volgens Noskos zijn recept. Toen ik een hele tijd terug die dikke foto's op zijn blog zag wist ik meteen dat ik die ook wilde gaan maken
De pret begon natuurlijk al een dag of 5 terug toen ik de pekel ging maken. Kruiden verzamelen, fijn maken enz. Alleen de steranijs heb ik er niet in gedaan. Alles mengen en even goed laten door koken. Terug koelen en de beefribs er in leggen.
Nu braaf elke dag het vlees een keer draaien. En gelijk kijken of de pekel mooi helder bleef.
Dag 2.
Dag 4
Niet elke dag een foto gemaakt. Maar dat kan de pret niet drukken.
Gister was de dag dat het vlees uit de pekel mocht. Omdat de beefribs gras gevoerd zijn heb ik het geïnjecteerd met vloeibare boter. Ik had soort gelijk iets ooit op internet gelezen. Dus ging het eens proberen.
Zover de voorbereidingen. volgende post het vervolg.

De pret begon natuurlijk al een dag of 5 terug toen ik de pekel ging maken. Kruiden verzamelen, fijn maken enz. Alleen de steranijs heb ik er niet in gedaan. Alles mengen en even goed laten door koken. Terug koelen en de beefribs er in leggen.




Nu braaf elke dag het vlees een keer draaien. En gelijk kijken of de pekel mooi helder bleef.
Dag 2.

Dag 4

Niet elke dag een foto gemaakt. Maar dat kan de pret niet drukken.
Gister was de dag dat het vlees uit de pekel mocht. Omdat de beefribs gras gevoerd zijn heb ik het geïnjecteerd met vloeibare boter. Ik had soort gelijk iets ooit op internet gelezen. Dus ging het eens proberen.

Zover de voorbereidingen. volgende post het vervolg.