- Berichten
- 5.321
Voor de eerste keer Parijs buikspek gemaakt. Enige verschil is dat ik geen selderijzaad had.
Het was er eentje van 1,7kg van het Duroc ras.
Goed, zonder zal ook wel lukken.
Die geur toen ik de folie opende, was heerlijk. Maar het eten was wat anders. Mijn vrouw zei na 2 happen al dat het niets voor haar was wegens veel te veel vet. En daar ben ik het wel mee eens. Ik had van hetzelfde dier nog eentje waar ik een tijd terug burnt ends had gemaakt. En vond ze toen ook te vet.
Dus het weinige vlees dat eraan is, is zeer lekker, maar toch teveel vet. Ik heb al eens porchetta gemaakt, maar weet niet van welk ras. Dus geen idee of het ras daar verschil in geeft. Maar buikspek staat niet meer rap op het programma.
Het was er eentje van 1,7kg van het Duroc ras.
Goed, zonder zal ook wel lukken.
Die geur toen ik de folie opende, was heerlijk. Maar het eten was wat anders. Mijn vrouw zei na 2 happen al dat het niets voor haar was wegens veel te veel vet. En daar ben ik het wel mee eens. Ik had van hetzelfde dier nog eentje waar ik een tijd terug burnt ends had gemaakt. En vond ze toen ook te vet.
Dus het weinige vlees dat eraan is, is zeer lekker, maar toch teveel vet. Ik heb al eens porchetta gemaakt, maar weet niet van welk ras. Dus geen idee of het ras daar verschil in geeft. Maar buikspek staat niet meer rap op het programma.