- Berichten
- 957
de schwarzwalden schinken die ik tussendoor aan het epibreren ben ligt nu in de koude rook.
als eigenwijs experiment en omdat ik geen rookmot in het heb, probeer ik op cavia bodembedekking te roken. helaas heb ik inmiddels her en der op het net al gevonden dat dit niet werkt in de csg, maar ja, ik heb niet echt een alternatief in huis dus ik heb de boel maar fiijngemalen en aangestoken. als het straks uit is, race ik maar even langs de sligro (daar schijnen ze rookmot te verkopen?)
in de blender met laurier en jeneverbes:
tot halverwege met fijngemalen zaagsel en de rest vanuit de zak snippers gevuld, om te zien wat het gaat doen:
als eigenwijs experiment en omdat ik geen rookmot in het heb, probeer ik op cavia bodembedekking te roken. helaas heb ik inmiddels her en der op het net al gevonden dat dit niet werkt in de csg, maar ja, ik heb niet echt een alternatief in huis dus ik heb de boel maar fiijngemalen en aangestoken. als het straks uit is, race ik maar even langs de sligro (daar schijnen ze rookmot te verkopen?)
in de blender met laurier en jeneverbes:
tot halverwege met fijngemalen zaagsel en de rest vanuit de zak snippers gevuld, om te zien wat het gaat doen: