- Berichten
- 5.295
Oud en nieuw gevierd met zo'n 20 personen dit jaar. En wat is er nou lekkerder dan zo rond 22:30 broodjes PP als late night snack? Juist!
2 procureurs gehaald, 2.9 en 2.7 kilo. Rub en injectie gemaakt, even trimmen, injecteren en rubben. Vervolgens in de vacuumzak.
De weber 57 van een kameraad meegenomen. Snake erin, rookhout erop en uiteraard de vleeshompen.
In een hoekje gepropt (foto na afloop, maar gaat even om de lokatie)
Na 5 uurtjes de glaze erop.
Twee uurtjes later inpakken en naar 92 graden ( ik dacht, laten we dat eens proberen ipv 88 )
Kerntemperatuur bereikt, opnieuw in de folie. Handdoekjes erom en een uurtje wachte.
Ondertussen de eindsaus fixen
Niets mis mee.
Minions aan het werk
Serveren in buffetvorm. Bolletjes, augurk, remouladesaus (duitse) en de pp
Om nom nom!
Bedankt voor het kijken
2 procureurs gehaald, 2.9 en 2.7 kilo. Rub en injectie gemaakt, even trimmen, injecteren en rubben. Vervolgens in de vacuumzak.

De weber 57 van een kameraad meegenomen. Snake erin, rookhout erop en uiteraard de vleeshompen.

In een hoekje gepropt (foto na afloop, maar gaat even om de lokatie)

Na 5 uurtjes de glaze erop.

Twee uurtjes later inpakken en naar 92 graden ( ik dacht, laten we dat eens proberen ipv 88 )

Kerntemperatuur bereikt, opnieuw in de folie. Handdoekjes erom en een uurtje wachte.
Ondertussen de eindsaus fixen

Niets mis mee.

Minions aan het werk

Serveren in buffetvorm. Bolletjes, augurk, remouladesaus (duitse) en de pp

Om nom nom!
Bedankt voor het kijken
