Hallo allemaal,
Vandaag ben ik bij de BBQ Experience Center Festival in Rozendaal geweest.
Tijdens 1 van de cooks gebruikte ze een aantal rubs. Vervolgens keek ik in hun winkel en zag ik tussen de bomen het bos niet meer met de hoeveelheid rubs.
Hebben jullie goeie aanbevelingen voor rubs. Zowel recepten als van het schap? Bovenstaande is ook gelijk de reden waarom ik niet gewoon in het rub-receptendeel van dit forum kijk.
Let er even op: om te voorkomen dat we alsnog tussen de bomen het bos niet meer zien, ik ben opzoek naar basisrubs.
Bijvoorbeeld SPG (graag een merk noemen als die niet zelf gemaakt is en anders verhoudingen) voor rund of een paprika of venkel "forward" voor varken.
En ik blijf een Nederlander: Mocht je een goedkoop alternatief op een bepaalde rub weten, deel m gerust. Misschien dat een moderator bijvoorbeeld een excelbestand kan maken met het stuk vlees, de ingrediënten van een bepaalde rub, en welke rubs die ingrediënten bevatten.
Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Alvast bedankt voor jullie aanbevelingen
Vandaag ben ik bij de BBQ Experience Center Festival in Rozendaal geweest.
Tijdens 1 van de cooks gebruikte ze een aantal rubs. Vervolgens keek ik in hun winkel en zag ik tussen de bomen het bos niet meer met de hoeveelheid rubs.
Hebben jullie goeie aanbevelingen voor rubs. Zowel recepten als van het schap? Bovenstaande is ook gelijk de reden waarom ik niet gewoon in het rub-receptendeel van dit forum kijk.
Let er even op: om te voorkomen dat we alsnog tussen de bomen het bos niet meer zien, ik ben opzoek naar basisrubs.
Bijvoorbeeld SPG (graag een merk noemen als die niet zelf gemaakt is en anders verhoudingen) voor rund of een paprika of venkel "forward" voor varken.
En ik blijf een Nederlander: Mocht je een goedkoop alternatief op een bepaalde rub weten, deel m gerust. Misschien dat een moderator bijvoorbeeld een excelbestand kan maken met het stuk vlees, de ingrediënten van een bepaalde rub, en welke rubs die ingrediënten bevatten.
Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Alvast bedankt voor jullie aanbevelingen