Aangezien ik al een tijdje lid ben van dit forum werd het toch echt eens tijd voor een badge . Het makkelijkste is dan natuurlijk een tokkie dus perfect als je niet de hele dag de tijd hebt.
Dus een lekkere kip uit de supermarkt gehaald, ingesmeerd met een laagje mosterd met chicken rub van grill fanatics. En daarna mooi op een blik gezet in een skillet. Uiteraard moet er nog een side dish bij dus hup wat aardappeltjes geschild en gekruid met paprikapoeder , knoflookpoeder en tijm en er omheen gelegd.
Toen een uurtje op de bbq met een paar rookhout snippers (de vrouw des huizes houd niet van teveel rooksmaak) en de maaltijd was klaar. Ik heb dit wel eens eerder gemaakt maar toen was helaas de vel niet krokant. Dus nu de bbq wat hoger gezet en nu een heerlijk knapperig velletje. Ook mijn vrouw vond de rooksmaak perfect. Die was subtiel aanwezig.
Maar nu tijd voor de foto's!
Before:
After:
Dus een lekkere kip uit de supermarkt gehaald, ingesmeerd met een laagje mosterd met chicken rub van grill fanatics. En daarna mooi op een blik gezet in een skillet. Uiteraard moet er nog een side dish bij dus hup wat aardappeltjes geschild en gekruid met paprikapoeder , knoflookpoeder en tijm en er omheen gelegd.
Toen een uurtje op de bbq met een paar rookhout snippers (de vrouw des huizes houd niet van teveel rooksmaak) en de maaltijd was klaar. Ik heb dit wel eens eerder gemaakt maar toen was helaas de vel niet krokant. Dus nu de bbq wat hoger gezet en nu een heerlijk knapperig velletje. Ook mijn vrouw vond de rooksmaak perfect. Die was subtiel aanwezig.
Maar nu tijd voor de foto's!
Before:
After: