- Berichten
- 865
Ergens op dit forum kwam ik een draadje tegen met daarin een Filmpje van "Ralphs BBQ Tube" waarin hij Carpaccio maakt van op hooi gerookte ossenhaas.
Heb het recept ook uitgeschreven gevonden, dat is wat makkelijker (Klik hier).
Het is erg leuk om te doen en smaakt verrukkelijk. Hierbij wat foto's (anders is het niet gebeurd)
(En ja... het nat maken kan ook prima met water, maar had deze toch staan en vind hem niet erg lekker
)
Wat hebben we weer geleerd:
- langer aanvriezen dan word aangegeven (was in mijn geval raadzaam) de foto is natuurlijk van het best gelukte bordje
- de rooksmaak is heel subtiel aanwezig (dikke prima)
- wat een heerlijk stukje vlees is ossenhaas
Heb het recept ook uitgeschreven gevonden, dat is wat makkelijker (Klik hier).
Het is erg leuk om te doen en smaakt verrukkelijk. Hierbij wat foto's (anders is het niet gebeurd)
(En ja... het nat maken kan ook prima met water, maar had deze toch staan en vind hem niet erg lekker

Wat hebben we weer geleerd:
- langer aanvriezen dan word aangegeven (was in mijn geval raadzaam) de foto is natuurlijk van het best gelukte bordje

- de rooksmaak is heel subtiel aanwezig (dikke prima)
- wat een heerlijk stukje vlees is ossenhaas

Laatst bewerkt: