BasBQ
Beef en Steak

Op Cederhout gerookte zalm bonbons

Free_ltd

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
4.414
Ziet er allemaal geweldig lekker uit! Maar wat ik mij nu afvroeg, kan je dit ook op lagere temperatuur klaarmaken? Want ik wil dit als hapje geven voor de ribbetjes, maar de temperatuur hiervoor is 107 graden.
Dat gaat niet gaan. Het plankje moet roken
 

SandyMan

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
2.587
Ziet er allemaal geweldig lekker uit! Maar wat ik mij nu afvroeg, kan je dit ook op lagere temperatuur klaarmaken? Want ik wil dit als hapje geven voor de ribbetjes, maar de temperatuur hiervoor is 107 graden.
ik denk ook dat dit een te lage temp is.. je zit dan ook nog met de cedar-rook die weer je ribben raakt wat misschien een rare extra smaak geeft (die mogelijk dus niet past bij de ribs bedoel ik dan).
Als je nog een extra kogeltje hebt zou dat perfect zijn, een WGA of een Smokey Joe is in principe prima..
 

NielsNH

Vuurmaker
Berichten
76
ik denk ook dat dit een te lage temp is.. je zit dan ook nog met de cedar-rook die weer je ribben raakt wat misschien een rare extra smaak geeft (die mogelijk dus niet past bij de ribs bedoel ik dan).
Als je nog een extra kogeltje hebt zou dat perfect zijn, een WGA of een Smokey Joe is in principe prima..
Ja, ik heb nog een W47 staan. Die zou ik dan eventueel kunnen gebruiken. Bedankt voor de info!
 

Free_ltd

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
4.414
Dit is nu een voorbeeld waar het formaat van de BBQ niet het probleem is, maar wel een tekort aan BBQ’s :ROFLMAO:
 
Bovenaan Onderaan