Beef en Steak

Op Cederhout gerookte zalm bonbons

Ziet er allemaal geweldig lekker uit! Maar wat ik mij nu afvroeg, kan je dit ook op lagere temperatuur klaarmaken? Want ik wil dit als hapje geven voor de ribbetjes, maar de temperatuur hiervoor is 107 graden.
Dat gaat niet gaan. Het plankje moet roken
 
Ziet er allemaal geweldig lekker uit! Maar wat ik mij nu afvroeg, kan je dit ook op lagere temperatuur klaarmaken? Want ik wil dit als hapje geven voor de ribbetjes, maar de temperatuur hiervoor is 107 graden.
ik denk ook dat dit een te lage temp is.. je zit dan ook nog met de cedar-rook die weer je ribben raakt wat misschien een rare extra smaak geeft (die mogelijk dus niet past bij de ribs bedoel ik dan).
Als je nog een extra kogeltje hebt zou dat perfect zijn, een WGA of een Smokey Joe is in principe prima..
 
ik denk ook dat dit een te lage temp is.. je zit dan ook nog met de cedar-rook die weer je ribben raakt wat misschien een rare extra smaak geeft (die mogelijk dus niet past bij de ribs bedoel ik dan).
Als je nog een extra kogeltje hebt zou dat perfect zijn, een WGA of een Smokey Joe is in principe prima..
Ja, ik heb nog een W47 staan. Die zou ik dan eventueel kunnen gebruiken. Bedankt voor de info!
 
Dit is nu een voorbeeld waar het formaat van de BBQ niet het probleem is, maar wel een tekort aan BBQ’s :ROFLMAO:
 
IMG_3839.jpeg


IMG_3844.jpeg


Inmiddels bij menig bbq enthousiasteling in mijn kenniskring een standaard receptie in het repertoire. Ze blijven zo lekker.
 
Heerlijk Sander😋.
 
Fijn dat een wat ouder onderwerp zo weer komt “bovendrijven”, deze gaat op de snacklijst. Zo’n plankje gaat met directe hitte neem ik aan?
 
Terug
Bovenaan Onderaan