BasBQ
Beef en Steak

Oosterse Schnitzel

JohnV

Sprokkelaar
Berichten
25
Ik had nog 4 blanke varkensschnitzels ontdooid in de koelkast liggen. Omdat ik ze niet wilde paneren heb ik ze in lange strips gesneden en gemarineerd in knoflook, gember, sojasaus, honing, citroensap, venkelpoeder, cayennepeper, kurkuma en olie.
Een lekker nachtje laten staan om ze dan als lunch te maken.
20220819_123620.jpg


20220819_123628.jpg

Volgende keer doe ik er nog een pepertje door en iets hogere temp (230) en korter. Waren toch een beetje droog geworden. Maar zeker de moeite waard om nog eens met schnitzels
20220819_123944.jpg
aan de gang te gaan. Geserveerd met kroepoek, satesaus en seroendeng sedap.

20220819_123628.jpg
 
Laatst bewerkt:
Dat is weer eens een andere variant op een schnitzel. Smaakt best volgens mij. Altijd leuk om wat te experimenteren
 
Ziet er smakelijk uit!
 
Prima lunch lijkt me erg lekker, sla ik niet af.
 
Dat is een fijn bord eten zo, schuif maar door (y)
 
Terug
Bovenaan Onderaan