Het Resultaat:
-Een super Wagyu Brisket in 18 uur tijd gegaard tot 93 deg. C (Point), en 2 uur in hold. Point was super mals en sappig, flat helaas droog. Volgende keer ga ik niet meer voor een whole packer (alleen point), of gaar ik de point maar tot 87 deg. C.
-Verse ribben heerlijk mals, sappig en vol van smaak (Helaas alleen een goede foto van de voorgegaarde ribben, deze helaas iets droger maar wel vol van smaak)
-Een indonesische traditonele sate, lekker mals en knapperig.
-En natuurlijk een nieuwe beleving voor een groot aantal aanwezigen die niet meer gewend zijn dan de Hollandse speklap en diepvries hamburger.
Foto's
De Point
Gepresenteerd met watermeloen salade en groene coleslaw
Het beste stukje uit de point
Sate Kambing op de Q
Sate kambing met Lonny's ketjap saus
Helaas geen foto van de verse ribben, de voorgegaarde ribben hier op de foto helaas iets droger
Helaas was de Flat erg droog
Brisket op de Q
Gezelligheid (uiteindelijk iets meer dan 40 man op komen dagen