BasBQ
Beef en Steak

Noskos' wedstrijd pulled pork.

 

Tijmen

Kooltjesharker
Berichten
151
Vandaag vast wat voorbereidingen gedaan. Morgenavond injecteren en rubben.
Woensdag is Basterd (and dinner) time!

Southern Succor Rub: tsjek
Noskos’ Sweet Smokey BBQ Sauce: tsjek
1 kg procureur: tsjek

20200622_164234.jpg
 
Al die pp's doen me opnieuw goesting krijgen! Vlees is alvast besteld voor zaterdag

Verstuurd vanaf mijn Nokia 7 plus met Tapatalk
 
Lekker! Wat gebruik je voor je injectiemix?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
😉
 
Succes morgen


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
ben benieuwd.
succes
aan het weer ligt het niet
 
Lekker bezig! Zondag is het mijn beurt. 3,3 kg varkensnek voor 3 personen. een beetje over is niet erg :LOL:
 
Rookhout: tsjek

Twee stukjes pruimenhout erin gedaan (de ene aan de linkerzijde waar ik de Basterd heb aangestoken en de andere aan de rechterzijde). Vanochtend heeft de eerste zijn werk gedaan. Nu is tweede aan de beurt.

20200624_130232.jpg
 
Pruimenhout is nieuw voor me, lijkt me wel lekker bij varken of gevogelte! Ben benieuwd naar het eindresultaat.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan