BasBQ
Beef en Steak

Noskos' wedstrijd pulled pork.

Tijmen

Kooltjesharker
 
Berichten
151
Vandaag vast wat voorbereidingen gedaan. Morgenavond injecteren en rubben.
Woensdag is Basterd (and dinner) time!

Southern Succor Rub: tsjek
Noskos’ Sweet Smokey BBQ Sauce: tsjek
1 kg procureur: tsjek

20200622_164234.jpg
 

2lapper

Vuurmaker
 
Berichten
67
Al die pp's doen me opnieuw goesting krijgen! Vlees is alvast besteld voor zaterdag

Verstuurd vanaf mijn Nokia 7 plus met Tapatalk
 

Tijmen

Kooltjesharker
 
Berichten
151
Lekker! Wat gebruik je voor je injectiemix?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
😉
 

picosuma

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
2.554
Succes morgen


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
7.699
ben benieuwd.
succes
aan het weer ligt het niet
 

SaproniQ

Sprokkelaar
 
Berichten
25
Lekker bezig! Zondag is het mijn beurt. 3,3 kg varkensnek voor 3 personen. een beetje over is niet erg :LOL:
 

Tijmen

Kooltjesharker
 
Berichten
151
Rookhout: tsjek

Twee stukjes pruimenhout erin gedaan (de ene aan de linkerzijde waar ik de Basterd heb aangestoken en de andere aan de rechterzijde). Vanochtend heeft de eerste zijn werk gedaan. Nu is tweede aan de beurt.

20200624_130232.jpg
 

sjoerdbriket

Vuurmaker
Berichten
60
Pruimenhout is nieuw voor me, lijkt me wel lekker bij varken of gevogelte! Ben benieuwd naar het eindresultaat.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Bovenaan Onderaan