BasBQ
Beef en Steak

Noskos’ Pulled Chicken 2.0.

 
 
 
 

Frits

Administrator
Forumleiding
Berichten
19.961
Van de week had Dennis een filmpje gepost van Pulled Chicken.
Tot mijn schande moet ik zeggen dat ik nog nooit pulled Chicken heb gemaakt. Nu kon ik er dus niet meer onderuit.

Hier de foto’s

8b0158f0351a87f260c3ceab8d6a66d5.jpg


ed3e1015ada8056fe8a48d0d1ffb2418.jpg


9be531643fe2f499bf13452858c799e5.jpg


e119da6a3d90394ab056b9d426a24261.jpg


70179fd7fb0216f7f3db1b7015cc000e.jpg


cb694ec0a5424facf85e05a4ccf880da.jpg


Had er ook nog een bonenschotel bij gemaakt.

677d412542769ac30d7ec6bc1f54f0f4.jpg


d9242bd9d18984466e9afbfa79171053.jpg


a84f876a0aabd1324549a68631c38afd.jpg


Bedankt voor het kijken.
 
Het filmpje nog niet gezien, maar dit ziet er wel heel goed uit. Lekker mals en sappig
 
Heerlijk! Mooie combi heb je gemaakt. Ik had het filmpje van de week inderdaad ook gezien. Mooi gemaakt!
 
Gelukkig dtaat dit filmpje hier. Wil vandaag PC maken, maar nu ligt net Dennis zijn website plat.
Gisteren bekeken. Q op 160 graden. Vel van kippenpoten los halen, daaronder kruiden. Dan terug garen tot 75 graden . Daarna het vel er af halen en poten laten rusten.
Vet van het vel schrapen. Op een bakplaat leggen. Een andere bakplaat met extra gewicht er op en daarmee een uur terug op de Q en dan af laten koelen.

Poten plukken met eventueel een bbqsaus. Broodje beleggen met op de pc een stukje vel.


@NO EXCUSES
 
Ook hier nog nooit Pulled chicken gemaakt. Of je moet het "strippen" van een kip karkas voor de volgende dag meetellen...
Maar ziet er goed uit Frits.
En die bonen, man wat zijn die lekker.
Topmaaltijd
 
Gisteren bekeken. Q op 160 graden. Vel van kippenpoten los halen, daaronder kruiden. Dan terug garen tot 75 graden . Daarna het vel er af halen en poten laten rusten.
Vet van het vel schrapen. Op een bakplaat leggen. Een andere bakplaat met extra gewicht er op en daarmee een uur terug op de Q en dan af laten koelen.

Poten plukken met eventueel een bbqsaus. Broodje beleggen met op de pc een stukje vel.


@NO EXCUSES
Ik ga het volgen, behalve dat vel

Vlam zit erin en ze ligt al gevlinderd klaar
 
Nou ga je pulled chicken 2.0 maken, waarvan het vel de 2.0 is.... En juist dat laat je weg......

Ik heb gezegd dat ik PC ging maken. Die 2.0 is van de TS:p

Voor een eerste keer is een gewone al goed. Die 2.0 is voor de volgende keer
 
Ziet er goed uit Frits. Kip van de BBQ met een vleugje rook is goud. PC is altijd goed. En lekker snel klaar. Ik had graag aangeschoven voor een lekker broodje.
 
Bedankt Frits, ik heb weer inspiratie voor volgend weekend! 😃 🍗🍗🍗 Gerecht zag er heerlijk uit!
 
Lekkerrr. Kan het kloppen dat pulled Chicken een stuk "snotteriger" is dan PP?

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Heerlijk Frits!
 
Terug
Bovenaan Onderaan