Beef en Steak

Nieuwjaarsreceptie, zondag 12 januari 2014, Zeewolde

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Bert
  • Startdatum Startdatum
@ Bert & Gerard: bedankt voor de organisatie, het was zeer geslaagd, erg gezellig en de hapjes en drankjes hielden ons op temperatuur op deze wat koude zondag.
Ik sluit me aan bij de vorige schrijvers als het gaat over de hapjes die afweken van het geijkte pad.
En persoonlijk vond ik de worstenbroodjes van Jeroen ook bijzonder lekker, zou daarvan ook wel het recept willen leren kennen!
@Emiel: van welk boek is p405?  Edit: Inmiddels al gevonden in Steven's boek Culinair Barbecuen.
 
Als het lukt ga ik eind deze week het recept nog een keer maken .. En volgt er gelijk een reportage ...  op dit te gekke forum ..

Veel Groeten

Fernando  :)
 
SmokyWok zei:
Als het lukt ga ik eind deze week het recept nog een keer maken .. En volgt er gelijk een reportage ...  op dit te gekke forum ..

Veel Groeten

Fernando  :)
Bedankt Fernando!
We zien het met belangstelling tegemoet  :)
 
Ceriel zei:
Jorik (junior-pitmaster) vond de entrecote-appel-spies samen met de quesedillas van Felix het allerlekkerst wat hij gegeten had, dus hier ook benieuwd naar het recept!

Ikzelf heb alles met smaak gegeten! Weer een hoop inspiratie opgedaan
wij waren ook onder de indruk van Jorik zijn capaciteiten hoor...super zoals hij dat deed ;)

als hij wil mag hij wel een keer met "de grote" spelen :)
 
Jorik loopt de volgende keer net zo trots rond als een aap met 7 staarten als hij met zo'n giga installatie mag spelen, en op hetzelfde moment is papa trots en jaloers, toch Ceriel 8-|
 
ReneR zei:
Jorik loopt de volgende keer net zo trots rond als een aap met 7 staarten als hij met zo'n giga installatie mag spelen, en op hetzelfde moment is papa trots en jaloers, toch Ceriel 8-|
Ren? +1  :)
 
Was heel gezellig. Leuk om nu wat gezichten bij de namen te hebben.
Alleen koude voeten gekregen. Volgende keer een locatie met vloerverwarming?
 
Terug
Bovenaan Onderaan