- Berichten
- 240
Vakantie op de camping dus tijd zat om lekker te klooien met de Q. Na wat gegrill werd het tijd voor low&slow, de eerste keer op de ‘vakantieweber’. Omdat ik een kleine ontdekkingsreis verwachtte (anders dan op het ei thuis) ben ik voor ribs gegaan.
Naast de ‘standaard’ ribben nu ook de rum ribs uit Smokey’s Goodness gemaakt. Dat bleek geen verkeerde keuze; ik heb een nieuwe favorietsuiker. Want rietsuiker zit er volop in dus zoet als stroop en spicy zoals je mag verwachten van Jord.
Geen foto’s gemaakt van het heksen (de rub maken) en ook niet een avond van tevoren in de rub kunnen doen want camping, toch wat meer beperkt in koelruimte. Bereiding volgens 3-2-1. Anyway, pics or it didn’t happen:
Ze vielen bij het uitpakken al van het bot:
Beetje vitamine erbij:
Rumsaus in wording:
Niet de mooiste foto maar erg smakelijk. Mierzoet maar toch in verhouding met de chipotle, tabasco en andere pittigheden. Was ook de eerste keer dat ik alcohol in een gerecht gebruikt hebt en dan voegt toch ook wel mooie smaken toe:
Bedankt weer en zeker het maken waard!
Naast de ‘standaard’ ribben nu ook de rum ribs uit Smokey’s Goodness gemaakt. Dat bleek geen verkeerde keuze; ik heb een nieuwe favorietsuiker. Want rietsuiker zit er volop in dus zoet als stroop en spicy zoals je mag verwachten van Jord.
Geen foto’s gemaakt van het heksen (de rub maken) en ook niet een avond van tevoren in de rub kunnen doen want camping, toch wat meer beperkt in koelruimte. Bereiding volgens 3-2-1. Anyway, pics or it didn’t happen:




Ze vielen bij het uitpakken al van het bot:

Beetje vitamine erbij:

Rumsaus in wording:

Niet de mooiste foto maar erg smakelijk. Mierzoet maar toch in verhouding met de chipotle, tabasco en andere pittigheden. Was ook de eerste keer dat ik alcohol in een gerecht gebruikt hebt en dan voegt toch ook wel mooie smaken toe:

Bedankt weer en zeker het maken waard!