- Berichten
- 36
Hallo iedereen,
Mijn naam is Daniel en ik kom uit Brabant en hoop hier veel te kunnen leren van jullie!
Afgelopen maanden heeft mijn bbq gevoel een enorme spurt genomen. Voorheen deed ik wel eens iets op een wegwerp bbq en later op een soort van tafelmodel met een ventilator. Maar echt plezier had ik er niet in. Totdat het tafelmodel niet meer goed werkte en ik op zoek moest naar iets anders.
Mijn vrouw gaf aan dat ze eigenlijk wel eens zo'n ei bbq wilde. Toen hebben we een heel kleine Patton gekocht. De eerste keer wat typische dingetjes erop zoals worstjes en spiesjes etc. Tot mijn verbazing vond ik dit toch echt al veel leuker en smaakvoller.
Toen ben ik mij meer gaan inlezen wat je allemaal kunt in een kamado. Een wereld ging voor mij open !! Toen eens begonnen met pulled chicken te maken zoals gezien op het YouTube kanaal van Noskos. Maar dan wel in het klein
Wat lekker zeg. Toen redelijk wat kleine dingen geprobeerd wat allemaal heel lekker was. Toen ook een hele kip gekocht voor een beercan chicken.... Oeps bbq te klein 
. De kip paste er niet in. Tijd voor een grotere??
Na toch een tijdje zoeken naar verschillende modellen hebben we toch de knoop doorgehakt. We wilde eerst een medium maar met het gevoel dat dat toch weer te klein zou worden is de keuze gevallen op een Monolith Pro 2.0
Ik heb inmiddels een beercan chicken gemaakt en spareribs, beide die echt heerlijk waren. Wat een fantastisch apparaat en hobby!!!
PS de foto is net gemaakt terwijl mijn eerste pulled pork in de maak is. Ben benieuwd.
Groetjes Daniel
Mijn naam is Daniel en ik kom uit Brabant en hoop hier veel te kunnen leren van jullie!
Afgelopen maanden heeft mijn bbq gevoel een enorme spurt genomen. Voorheen deed ik wel eens iets op een wegwerp bbq en later op een soort van tafelmodel met een ventilator. Maar echt plezier had ik er niet in. Totdat het tafelmodel niet meer goed werkte en ik op zoek moest naar iets anders.
Mijn vrouw gaf aan dat ze eigenlijk wel eens zo'n ei bbq wilde. Toen hebben we een heel kleine Patton gekocht. De eerste keer wat typische dingetjes erop zoals worstjes en spiesjes etc. Tot mijn verbazing vond ik dit toch echt al veel leuker en smaakvoller.
Toen ben ik mij meer gaan inlezen wat je allemaal kunt in een kamado. Een wereld ging voor mij open !! Toen eens begonnen met pulled chicken te maken zoals gezien op het YouTube kanaal van Noskos. Maar dan wel in het klein



Na toch een tijdje zoeken naar verschillende modellen hebben we toch de knoop doorgehakt. We wilde eerst een medium maar met het gevoel dat dat toch weer te klein zou worden is de keuze gevallen op een Monolith Pro 2.0
Ik heb inmiddels een beercan chicken gemaakt en spareribs, beide die echt heerlijk waren. Wat een fantastisch apparaat en hobby!!!
PS de foto is net gemaakt terwijl mijn eerste pulled pork in de maak is. Ben benieuwd.
Groetjes Daniel
Laatst bewerkt: