Ik ben me aan het orienteren op wat groters aangezien er op het moment meer vlees op de bbq gaat. Als ik al 8 ribben met een boston butt moet maken kom ik in de problemen op de kamado
, de Rosle is niet stabiel genoeg daarvoor en verbruikt ook een hoop houtskool.
Het 2e punt is dat ik ook mobiel moet kunnen zijn en eerlijk gezegd een smoker er erg gaaf uitziet.
Nu zit ik van alles te lezen op diverse forums en kom er niet echt uit. Het moet een 20 inch long worden met 2 grillroosters erin sowieso. Het liefste een model waar de schoorsteen eraf kan ivm vervoer. Witkamp is 4mm dik en de Nette Lette 6mm. Zal hier zoveel verschil inzitten met warmte vast houden? En welke zou ik het beste kunnen nemen?

Het 2e punt is dat ik ook mobiel moet kunnen zijn en eerlijk gezegd een smoker er erg gaaf uitziet.
Nu zit ik van alles te lezen op diverse forums en kom er niet echt uit. Het moet een 20 inch long worden met 2 grillroosters erin sowieso. Het liefste een model waar de schoorsteen eraf kan ivm vervoer. Witkamp is 4mm dik en de Nette Lette 6mm. Zal hier zoveel verschil inzitten met warmte vast houden? En welke zou ik het beste kunnen nemen?