Ik weet even niet in welke dit thuis hoort, maar dit lijkt de meest logische.
Sinds kort heb ik een Kamado Joe Junior, prachtig ding. Maar heb er nu 3 keer iets op klaargemaakt en dat gaat helemaal goed. Alleen vind ik de rooksmaak te veel. Het is te "vettig", zeg maar. Eigenlijk proef je het product te weinig. Ik vind het net of je voor eerst een sigaar gerookt hebt.
Op de camping gebruik ik een WGA met briketten en daar heb ik er geen last van
Ik gebruik Dammers restaurant kwaliteit.
Iemand een idee? Andere houtskool misschien?
Sinds kort heb ik een Kamado Joe Junior, prachtig ding. Maar heb er nu 3 keer iets op klaargemaakt en dat gaat helemaal goed. Alleen vind ik de rooksmaak te veel. Het is te "vettig", zeg maar. Eigenlijk proef je het product te weinig. Ik vind het net of je voor eerst een sigaar gerookt hebt.
Op de camping gebruik ik een WGA met briketten en daar heb ik er geen last van
Ik gebruik Dammers restaurant kwaliteit.
Iemand een idee? Andere houtskool misschien?