Beef en Steak

Nare rooksmaak

Ok, niet voor een Kamado dus.
Heb net gelezen dat die keramische pot dan kan scheuren, te snel te heet.

Sorry, I stand corrected (y)
 
Met de schuifjes open is een kamado maar ook een Weber met houtskool één grote "briketten starter". :D
 
Ik denk dat de dome langer moet open houden. Ik had een gietijzeren rooster gekocht en gelezen dat je deze op moet inbranden met olie. Eerst rook ik die nare lucht en later was het weg.
Houtskool knetterde wel erg toen ik de dome open had.
 
Ik denk dat de dome langer moet open houden. Ik had een gietijzeren rooster gekocht en gelezen dat je deze op moet inbranden met olie. Eerst rook ik die nare lucht en later was het weg.
Houtskool knetterde wel erg toen ik de dome open had.
Sommige houtskool knettert / vonkt meer bij een hete en snelle verbranding. Marabu is er beroemd / berucht om maar ook black wattle kan het doen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan