Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Mooie steak. Cuisson ziet er goed uit. Niks mis mee. Leuk om uit z’n assortiment te kunnen kiezen. En zo eens met iets onbekends thuis te komen. TOP
Vlees ziet er prachtig uit! Ben zelf van Everberg maar kende deze slager nog niet. Daar ga ik dan toch wel eens mijn vlees halen binnenkort!Er zal meer dan 1 Turk zijn hé
Was er toevallig bij uitgekomen en die weet wel waarmee hij bezig is. Denk zelfs dat hij nog geen 30 is. En het slimme eraan is, is dat hij de zaak gewoon 'Slagerij van Nossegem' noemt en niet zo één of andere turkse naam.
Vlees ziet er prachtig uit! Ben zelf van Everberg maar kende deze slager nog niet. Daar ga ik dan toch wel eens mijn vlees halen binnenkort!
Zou idd wel eens leuk zijn om zo van mekaar te leren.Hahaha grappig ik herkende hem meteen aangezien wij zelfs nog een video geschoten hebben in onze reeks #makelocalgreatagain met ons Immo kantoor.
Kadir is een top gozer. Plannen om een restaurant te openen. Ben al vaak bij hem van achter gegaan in de vriezers. Het is voor mij niet de uitzonderlijke kwaliteit van Gustor bijvoorbeeld, maar als lokale slager echt wel goed en echt extreem vriendelijk.
Ik had niet gedacht dat we hier zoveel lokale mensen hadden rond het Kortenbergsesteenweg
Misschien moeten we in de zomer een BBQ meeting regelen![]()
Dan zal ik op de gepaste momenten eens naar het oosten kijken voor de rooksignalen !Awel, we konden haast buren zijn. Ik woon in Meerbeek
En 2 straten verder zitten we in Everberg.
Altijd wel eens handig om ideetjes of technieken uit te wisselen. Na covid dan.
Ik haal mijn vlees vooral:
- Belgisch Blauw Wit: Hoeve Ter Halve in Herent. Is de schoonbroer van mijne buurman. Op zijne site kunt ge alleen de usual kopen, maar via mail kunt ge alles vragen. Om de 3 weken is er een afhaalmoment voor koe en om de 3 weken voor kalf. Dus laten we zeggen, om de 1,5 week is er iets.
- Varken en Limousin: Silsomhof, maar dat zult ge dan zeker wel kennen. Via de webshop is het ook gewoon de usual, maar als ge hen mailt kunt ge eender welke snit vragen.
- Al de rest komt dan vanuit de Slagerij van Nossegem. Deze is vooral handig als ge geen inspiratie hebt of als ge heel veel volk krijgt en vleesjes gaat cremeren. 1/3de van de vitrine is al klaar om direct op de BBQ te leggen. En zeer betaalbaar.
Als ge nog andere kent in de buurt, dan hoor ik het graag? Zelf moet ik nog eens in de Makro geraken om te zien wat ze hebben.
Strak plan!Hahaha grappig ik herkende hem meteen aangezien wij zelfs nog een video geschoten hebben in onze reeks #makelocalgreatagain met ons Immo kantoor.
Kadir is een top gozer. Plannen om een restaurant te openen. Ben al vaak bij hem van achter gegaan in de vriezers. Het is voor mij niet de uitzonderlijke kwaliteit van Gustor bijvoorbeeld, maar als lokale slager echt wel goed en echt extreem vriendelijk.
Ik had niet gedacht dat we hier zoveel lokale mensen hadden rond het Kortenbergsesteenweg
Misschien moeten we in de zomer een BBQ meeting regelen![]()
Klopt, deze is er gekomen voor de houtskool grill om voor veel mensen eten te voorzien... en toen kwam en bleef Corona.Ik zie op uwe profielfoto dat ge nu ne gasser hebt?
Ik heb zelf ook nog een gasser. Sinds vorig jaar een Kamado Joe en zodra de gas het begeeft, komt er een 2de kamado bij. Die gasser is handig voor vleesjes te cremeren voor de kids.Klopt, deze is er gekomen voor de houtskool grill om voor veel mensen eten te voorzien... en toen kwam en bleef Corona.
Eind deze week ga ik kijkje nemen voor een Weber Summit.