BasBQ
Beef en Steak

Moink Rolls

 
 
 

Derooie

Stoker
Berichten
262
Moink Balls zijn geweldig. Regelmatig worden ze hier dan ook gemaakt als er wat mensen langskomen of gewoon als we er zelf zin in hebben. De combinatie van het gekruide gehakt en spek erom, yum.

Om eens iets anders te doen dacht ik laat ik eens een Moink Roll maken als experiment.

Vier plakjes ontbijtspek gelaagd tegen elkaar aangelegd en daarin een rolletje gehakt.

IMG_1412_zps17v53nys.jpg


Daarna wat rub erover en klaar.

IMG_1413_zpstkujhery.jpg


Althans, dat dacht ik. Spek plakt prima tegen gehakt, maar zodra de kruiden erover zaten plakte het niet echt meer. Even niet aan gedacht. Daarna maar een paar touwtjes erom heen. Ziet er nog best leuk uit ook.

IMG_1415_zpswxbzxntq.jpg


Maar voor de volgende rolletjes heb ik wat bbq kruiden door de gehakt gemixt. Deze vulling plakt weer prima met de spek.

IMG_1417_zpscha4im21.jpg


Omdat er meer op de BBQ ging dan de Moink Rolls waren twee rolletjes voldoende.

Ik kon er nog 4 extra maken en die heb ik in de vriezer geplaatst (als dat goed gaat wordt de volgende keer lekker makkelijk)

IMG_1421_zpspijbhked.jpg
 
Lekker hoor. Heb al eens Moink-vinken (formaat slavinnen dus) gemaakt.
Was ook erg lekker, en is net iets minder bewerkelijk.

Ben trouwens benieuwd hoe je Rolls uit de vriezer komen
 
Terug
Bovenaan Onderaan