- Berichten
- 3.148
Lekker van het weekend spareribs maken..
*Kijkt op weer app*
Hele dag regen en onweer.. oke dan niet..
Ik heb immers geen afdak om onder te staan of om een Weber onder te zetten.
Gaande de week had ik ineens gehakt en spek in de koelkast, allemaal nodig voor iets anders maar op ging het zeker niet. Zo hield ik nog genoeg spek over en 400g gehakt (half om half).
Ik ga er eens mooie MOINKballs van maken! Pulled pork kruiden van noskos liggen, evenals de BBQ saus van noskos.
Buitje geweest, aan met die Smokey Mountain!
Alle ingrediënten bij elkaar, en een lekker mengsel maken voor de Italiaanse gehaktballen. (Recept van het boek "vuur de baas" gebruikt.. als ik dan toch in de sferen van Dennis ben...)
Balletjes a 33g, ingerold met pulled pork kruiden, ingewikkeld met een half plakje spek. Ik had de ronde plakken, maar die gingen ook wel prima door de helft en om het balletje..
Appel hout even niet hier, vergeten op vakantie, dus beuken snippers gebruikt..
Dat ging prima!
Toen de kern temp 60 aangaf, ingelakt met de noskos saus!
Ging super snel, binnen een uur waren ze van 20 naar 70 graden met de WSM op 120 graden.
Vervolgens geserveerd aan de eters als opwarmertje, aperitief.. lekker ik kwart over 4!
Vlogen van het bord, gelukkig mocht ik nog een foto maken met het geserveerde biertje erbij;
*Kijkt op weer app*
Hele dag regen en onweer.. oke dan niet..
Ik heb immers geen afdak om onder te staan of om een Weber onder te zetten.
Gaande de week had ik ineens gehakt en spek in de koelkast, allemaal nodig voor iets anders maar op ging het zeker niet. Zo hield ik nog genoeg spek over en 400g gehakt (half om half).
Ik ga er eens mooie MOINKballs van maken! Pulled pork kruiden van noskos liggen, evenals de BBQ saus van noskos.
Buitje geweest, aan met die Smokey Mountain!
Alle ingrediënten bij elkaar, en een lekker mengsel maken voor de Italiaanse gehaktballen. (Recept van het boek "vuur de baas" gebruikt.. als ik dan toch in de sferen van Dennis ben...)
Balletjes a 33g, ingerold met pulled pork kruiden, ingewikkeld met een half plakje spek. Ik had de ronde plakken, maar die gingen ook wel prima door de helft en om het balletje..
Appel hout even niet hier, vergeten op vakantie, dus beuken snippers gebruikt..
Dat ging prima!
Toen de kern temp 60 aangaf, ingelakt met de noskos saus!
Ging super snel, binnen een uur waren ze van 20 naar 70 graden met de WSM op 120 graden.
Vervolgens geserveerd aan de eters als opwarmertje, aperitief.. lekker ik kwart over 4!
Vlogen van het bord, gelukkig mocht ik nog een foto maken met het geserveerde biertje erbij;
Laatst bewerkt: