- Berichten
- 26
Na onze pulled pork ervaring toch maar eens moink balls proberen te maken naar het recept van Noskos.
Er staat in ... als je mijn rub gebruikt halveer dan het zeezout. Oeps vergeten. Maar niet te min ze smaakte heerlijk. Een aantal zijn in de koelkast beland maar de familie vond het heerlijk.
Wat me wel opviel was de snelheid van het garen. Ik had de kamado ingesteld op 110-120 graden en een meater in een balletje. Na 40 min was hij al op 60 graden. Toen lakken met bbq saus en hoppa er weer op. De temperatuur was weliswaar gezakt tot 51 graden maar binnen no time zaten ze op de 70 graden. Al met al heeft het feest 65 minuten geduurd en toen gaf de meater de temperatuur van 70 aan en de thermapen ook.
Toen lekker smullen

Er staat in ... als je mijn rub gebruikt halveer dan het zeezout. Oeps vergeten. Maar niet te min ze smaakte heerlijk. Een aantal zijn in de koelkast beland maar de familie vond het heerlijk.
Wat me wel opviel was de snelheid van het garen. Ik had de kamado ingesteld op 110-120 graden en een meater in een balletje. Na 40 min was hij al op 60 graden. Toen lakken met bbq saus en hoppa er weer op. De temperatuur was weliswaar gezakt tot 51 graden maar binnen no time zaten ze op de 70 graden. Al met al heeft het feest 65 minuten geduurd en toen gaf de meater de temperatuur van 70 aan en de thermapen ook.
Toen lekker smullen

