Beef en Steak

Mijn laatste BBQ aanwinst

Gisteren gaan halen en daarnet al aan het werk gezet! :cool:
IMG_9955.jpg

IMG_9957.jpg
 
Van de week is mijn WGA netjes binnengekomen. Gelijk het rooster gezaagd en alvast gaan oefenen voor het kamperen volgende week.
IMG_20210424_143020__01__01.jpg

En verrek, het past er allemaal in! De ecobrasa's gaan apart mee dat wordt te zwaar voor het handvat en het emaille, ben ik bang.
IMG_20210424_142525.jpg
 
Ook wat spulletjes gehaald. De grill elevator van GrillGuru omdat hij groter is dan die van de Bastard zelf. En wat rook en rub en saus. Hoop dat ze smaken.
20210424_174416.jpg
 
Van de week is mijn WGA netjes binnengekomen. Gelijk het rooster gezaagd en alvast gaan oefenen voor het kamperen volgende week.
Bekijk bijlage 20059
En verrek, het past er allemaal in! De ecobrasa's gaan apart mee dat wordt te zwaar voor het handvat en het emaille, ben ik bang.
Bekijk bijlage 20060
Ik heb de grill grates er bij gekocht en dan neemt je inpak hoeveelheid af maar wel een aanrader..

Sent from my SM-G988B using Tapatalk
 
Gisteren binnengekomen Indostok.
550x787.jpg

Meteen gelezen. Ik vind het een aanrader. Vandaag op de Q, je raad het al, sate!
Nog niet volgens de recepten maar inspiratie opgedaan en het was erg lekker. Helaas was de accu van de telefoon leeg dus geen foto's.
 
Van de week is mijn WGA netjes binnengekomen. Gelijk het rooster gezaagd en alvast gaan oefenen voor het kamperen volgende week.
Bekijk bijlage 20059
En verrek, het past er allemaal in! De ecobrasa's gaan apart mee dat wordt te zwaar voor het handvat en het emaille, ben ik bang.
Bekijk bijlage 20060
Zitten alle spullen in die WGA😳.Ongelofelijk knap gedaan👍🏼
 
Nice, ga je echt geen spijt van krijgen dat je de BJ3 gekozen heb over de KJC3. Die extra ruimte is echt heerlijk werken. Nou snel dat ding smerig maken!
had gisteren gelijk lamshaasjes en kip gedaan en vandaag short ribs, short ribs doe ik voor t eerst zelfs
 
had gisteren gelijk lamshaasjes en kip gedaan en vandaag short ribs, short ribs doe ik voor t eerst zelfs
Shortribs zijn zo lekker.
image.jpg

Ik ben bavette en varkenshaas aan het klaarmaken op de BJ.

Ondertussen heb ik ook een nieuwe aanwinst, nu nog schattig over een maand of 10 lekker smullen
A3160EFE-EAE8-4817-99AE-CA19E3096C77.jpeg

Zijn voorganger is vandaag naar de slager gegaan. Het resultaat volgt over een weekje 😉
 
Nice! Laat je hem slachten, afhangen en dan zelf uitbenen? Of doet je slager alles voor je en krijg je de losse onderdelen terug?
Krijg losse onderdelen van de slachter/slager, wat in dit geval in hetzelfde bedrijf gebeurd(zelfslachtende slager). Uitbenen zou ik nog graag een keer willen doen, maar dat doe ik liever als het rond het vriespunt is. Liefste schiet ik hem nog zelf ook. Dit is om de mogelijke emotionele last te voelen, mijn vorm van zelfkastijding om het stukje vlees te verdienen.
Zijn overigens fantastische dieren om te houden, lief, slim, eigenwijs noem het maar op.
 
In de meeste zuidelijke landen slachten ze het varken inderdaad rond eind oktober/november met de hele familie.
Er is niets zo lekkers als hele verse krabbetjes. Zo mals en smaakvol. Heerlijk!
 
Ja ik zou waarschijnlijk verhongeren als ik moest gaan slachten.. Gek want eet graag vlees maar ben een mietje als het op dit soort dingen aankomt..

Sent from my SM-G988B using Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan