Beef en Steak

Mijn laatste BBQ aanwinst

RedFox zei:
structor zei:
Bij mij lijkt die weegschaal maar niet uit het warenhuis van dx te komen, kan ook aan de ipad hoes liggen die ik tegelijkertijd besteld heb. Ze hebben wel gemaild dat een van beide niet op voorraad is, maar welke van de twee is onbekend...
Emiel, ik had er 3 weken geleden nog 6 stuks extra besteld (300gx0,01) om aan wat collega's uit te delen en heb ook mededeling dat ze in "rest-order" staan.
Dus hier is de mogelijke oorzaak dan  :)

structor zei:
Het zal weer eens niet zo wezen, de ene keer alle alufolie opkopen nu weer weegschaaltjes =))

Ik denk dat we bij Geert de "buy now" knop uit zijn toetsenbord moeten slopen. =))
 
Ik heb ook dezelfde weegschaal gekocht via ebay. Maar ook niet binnen
 
En ik ook via miniinthebox.com :-)
 
Wordt er net aangebeld......

IMG_43011_zps7a61e810.jpg


Me happy :D
 
Dinsdag is hier dus de uitbeendag bij de plaatselijke slager.. Voor je ogen even een mooi stuk buikspek uitgesneden.
3,8 KG is het geworden. Niet een al te vet stuk,zit genoeg vlees aan.
En nu maar plannen maken... !

1z84r8.jpg
 
De beste review's die ik ken....zelf proberen, iedereen proeft weer wat anders :D
 
Ik heb er een aantal gereviewed op mijn blog.
 
noskos zei:
Ik heb er een aantal gereviewed op mijn blog.

Dank je Rene / Noskos. Uiteraard was ik al druk bezig ben jou suggestie Rene, dus dat bouwen we wel uit. En klopt Noskos, ik had ze al gevonden en deze review 'vertrouw' ik ook zeker.
Misschien moeten we een keer een sauce / rubs poll gaan opzetten voor het genootschap.
 
qyhyneza.jpg
hier de wegert net binnen
 
RedFox zei:
Het digitale weegschaaltje was er al een paar weken, gisteren kwam een ijkgewichtje (100 gr) binnen, die wilde ik voor EUR 3,20 franco huis ook niet lagen liggen.
Daarmee was het kalibreren van het weegschaaltje een fluitje van een cent.

Was het out-of-the-box goed of heb je de weegschaal gekalibreerd?
 
uipko zei:
RedFox zei:
Het digitale weegschaaltje was er al een paar weken, gisteren kwam een ijkgewichtje (100 gr) binnen, die wilde ik voor EUR 3,20 franco huis ook niet lagen liggen.
Daarmee was het kalibreren van het weegschaaltje een fluitje van een cent.

Was het out-of-the-box goed of heb je de weegschaal gekalibreerd?
Ik heb hem met het ijkgewichtje gekalibreerd, out-of-the-box gaf het schaaltje met het ijkgewichtje erop 100,2 g aan, na kalibratie 100,0.
Bij het 5g gewichtje was het zowel voor als na kalibratie ook 5,0 g op het display.
Ik moet toegeven dat ik dit meer voor de fun heb gedaan dan dat ik van 0,2 gram deviatie op 100g pijn in de buik had  :)
 
Zo das beter. (ff een keertje op Mona lisa klikken Eddy, en je foto linkje tussen de "["img]hier je linkje"["/img] plakken (aanhalingstekens weglaten)

be9a5c47-c296-438a-9773-9ec95a60a6b6_zps5217313c.jpg


Hij is mooi hoor Eddy

Mac
 
Ik heb met de ProQ nooit gewerkt, maar het lijkt me dat je de alufolie wel erg dicht onder je rooster hebt geplaatst en er langs de rand maar moeilijk warmte en rook om je vlees zal kunnen komen.
Mijn mening voor een betere?
 
het folie dekt de water bak af die standaard direct onder het eerste rooster zit(de 2e stacker heb ik er af gehaald), zodat er minder/geen verdamping plaatsvindt.
de temperatuur boven de folie is constant en precies wat hij  moet zijn, het werkt dus prima.
was voor mij ook een test, ik denk wel; dat ik het zo blijf doen.
Maar zoals altijd als er iemand betere idee?n of tips heeft hoor ik het graag.
 
Terug
Bovenaan Onderaan