- Berichten
- 547
Ja, echt! Niet eerder had ik chicken Wings gemaakt op de Q. Gezien het onderwerp van deze maand een prima excuus om daar eens verandering in te brengen 
Veel ideeën opgedaan, maar niet een bevredigende óf er was iemand me voor
Toen mijn vrouw zei; “waarom hou je het de eerste keer niet gewoon simpel, zie dat als basis.” Wat hou ik toch van d’r (ze leest mee 
)
Goed, ik was die zaterdag wat te laat met het kopen van de wings, de poelier was fresh out of vleugels 2e lid.. Of welk ander idee van vleugels dan ook
Dan maar naar de Appie om gemarineerde vleugeltjes te halen, dat was de enige optie. So far voor basis
Goed excuus om nog eens wings te maken, niet waar?!
Die avond de wings op het rooster gelegd, indirect op een temp van 160 graden. Eerlijk is eerlijk, dit beeld klopt gewoon! Waarom heb ik dit niet eerder gedaan
Een klein half uurtje later waren ze mooi op temperatuur, tijd voor een pakje. Ik heb een sausje gemaakt van Smokey BBQsaus, honing en wat ABC Ketjap. Even opwarmen, even proeven;
Lekker man!
Tijd om de chickies te voorzien van een mooi laklaagje! Kwastje klaar? Kwasten maar! (Bedankt André
)
Na 10 minuten nog een keertje gelakt, om ze er vervolgens na nog een kwartiertje of te halen. Het rook heerlijk! En zo zagen ze er eigenlijk ook uit! Nog even geduld, want ik moest de borden nog opmaken
Vrouwlief had een restjessoepke gemaakt (dat doen we eigenlijk elke zondag, wat er nog over is aan groenten ed, een soepje in elkaar vouwend #teamnowaste
) van paprika, wortel, ui, gember en een kippenbouillon. Een paar schijfjes van onze mini courgettes uit eigen tuin, tezamen met wat rozemarijn ook uit eerdergenoemde, maakten onze maaltijd voor die avond een feit! 
Conclusie; vanaf nu eet ik alleen nog maar chicken wings!
De sticky saus samen met dat malse vlees, och jongens, de heerlijkheid! Soepje erbij, mijn dag kon niet meer stuk!
Ook nog even een fotootje voor de fotowedstrijd en we hebben weer een deelname te pakken
Tot de volgende ronde!

Veel ideeën opgedaan, maar niet een bevredigende óf er was iemand me voor



Goed, ik was die zaterdag wat te laat met het kopen van de wings, de poelier was fresh out of vleugels 2e lid.. Of welk ander idee van vleugels dan ook

Dan maar naar de Appie om gemarineerde vleugeltjes te halen, dat was de enige optie. So far voor basis

Die avond de wings op het rooster gelegd, indirect op een temp van 160 graden. Eerlijk is eerlijk, dit beeld klopt gewoon! Waarom heb ik dit niet eerder gedaan


Een klein half uurtje later waren ze mooi op temperatuur, tijd voor een pakje. Ik heb een sausje gemaakt van Smokey BBQsaus, honing en wat ABC Ketjap. Even opwarmen, even proeven;


Tijd om de chickies te voorzien van een mooi laklaagje! Kwastje klaar? Kwasten maar! (Bedankt André


Na 10 minuten nog een keertje gelakt, om ze er vervolgens na nog een kwartiertje of te halen. Het rook heerlijk! En zo zagen ze er eigenlijk ook uit! Nog even geduld, want ik moest de borden nog opmaken


Vrouwlief had een restjessoepke gemaakt (dat doen we eigenlijk elke zondag, wat er nog over is aan groenten ed, een soepje in elkaar vouwend #teamnowaste



Conclusie; vanaf nu eet ik alleen nog maar chicken wings!

Ook nog even een fotootje voor de fotowedstrijd en we hebben weer een deelname te pakken


Tot de volgende ronde!