- Berichten
- 878
Vandaag stond er een burger op het programma. Omdat ik altijd al nieuwsgierig was naar de Memphis burger, vanochtend een zakje pulled pork uit de vriezer gehaald. Boodschappen gedaan en aan de slag. Burgers gemaakt met als basis het recept van @noskos. En omdat het toch een soort bacon weekend is, als extra bacon aan het recept toegevoegd.
Tijdens het bereiden van deze burgers ook voor het eerst kennis gemaakt met de backdraft. Ik schrok me de pleuris en ben wat haartjes lichter, maar verder gelukkig geen schade opgelopen.
Pulled pork opgewarmd, burgers gebakken en de bacon uitgebakken en fijn gemaakt om als crumble eroverheen te strooien. Volgende keer wel even kijken hoe ik de halve plancha schoon krijg zonder iets van zwart achter te laten.(borstelen en met papier afdoen is niet genoeg)
Ik moet zeggen wat een smaken zeg. We wisten niet zo goed op welke smaak we moesten focussen. Heerlijke burger en zeker voor herhaling vatbaar.
Tijdens het bereiden van deze burgers ook voor het eerst kennis gemaakt met de backdraft. Ik schrok me de pleuris en ben wat haartjes lichter, maar verder gelukkig geen schade opgelopen.
Pulled pork opgewarmd, burgers gebakken en de bacon uitgebakken en fijn gemaakt om als crumble eroverheen te strooien. Volgende keer wel even kijken hoe ik de halve plancha schoon krijg zonder iets van zwart achter te laten.(borstelen en met papier afdoen is niet genoeg)
Ik moet zeggen wat een smaken zeg. We wisten niet zo goed op welke smaak we moesten focussen. Heerlijke burger en zeker voor herhaling vatbaar.