- Berichten
- 66
Gisteravond maar eens een run gedaan. Heb nog even geen tijd gevonden om de foto's te uploaden zodat ik ze kan posten.
Ik heb dezelfde ingredi?nten en bereidingswijze (+/- 1 uur op 170 graden C indirect) gebruikt, maar ze zagen er bij lange na niet zo smakelijk uit als bij jou Roadkill Het spek was behoorlijk gekrompen en hing alle kanten op waardoor de uiteinden krokant waren geworden. Terwijl de uienschil die om de ballen zat juist heel zacht was en daardoor niet lekker :-S
De bal zelf was trouwens wel erg lekker.
Enig idee wat ik fout heb gedaan? Temperatuur toch te hoog, of juist te laag?
Ik heb dezelfde ingredi?nten en bereidingswijze (+/- 1 uur op 170 graden C indirect) gebruikt, maar ze zagen er bij lange na niet zo smakelijk uit als bij jou Roadkill Het spek was behoorlijk gekrompen en hing alle kanten op waardoor de uiteinden krokant waren geworden. Terwijl de uienschil die om de ballen zat juist heel zacht was en daardoor niet lekker :-S
De bal zelf was trouwens wel erg lekker.
Enig idee wat ik fout heb gedaan? Temperatuur toch te hoog, of juist te laag?