- Berichten
- 3.379
Tja, ik kan hem in High & Fast plaatsen, maar ook in Low & Slow, maar goed hier staat ie dan.
Afgelopen weekend lamsrack gemaakt, met wat Marokkaanse kruiden, en een kruidenpesto.
Lamsrack waren reeds ge-frenched, dus hoefde er niet heel veel meer aan te gebeuren.
Alleen de Marokkaanse rub in elkaar draaien, en over het vlees wrijven.
Eerst ff High & Fast aangrillen
Om vervolgens een "soort van" kruidenpesto aan te brengen, en Low & Slow verder te garen.
Daarna ff 10 min rusten, en opdienen met wat gegrilde groenten, en een heerlijke couscous.
Ik kan niet anders zeggen, dan dat het een heerlijke combinatie was.
Voor meer details, neem een kijkje op mijn blog.
https://www.macsbbqpit.com/lamsrack-marokkaans-gekruid/
Mac
Afgelopen weekend lamsrack gemaakt, met wat Marokkaanse kruiden, en een kruidenpesto.

Lamsrack waren reeds ge-frenched, dus hoefde er niet heel veel meer aan te gebeuren.
Alleen de Marokkaanse rub in elkaar draaien, en over het vlees wrijven.
Eerst ff High & Fast aangrillen

Om vervolgens een "soort van" kruidenpesto aan te brengen, en Low & Slow verder te garen.


Daarna ff 10 min rusten, en opdienen met wat gegrilde groenten, en een heerlijke couscous.

Ik kan niet anders zeggen, dan dat het een heerlijke combinatie was.
Voor meer details, neem een kijkje op mijn blog.
https://www.macsbbqpit.com/lamsrack-marokkaans-gekruid/
Mac