BasBQ
Beef en Steak

Maiden run pulled pork op MB Kamado

Schuif maar door hoor. Ziet er top uit. Nog verbeterpunten? (zo lees ik het..?)
Ja, volgende keer mag hij nog met lagere temperatuur richting de 90 graden kerntemperatuur. Ik zat meer dan 30 minuten op 86 graden en toen heb ik de schuiven wat open gegooid. Dat had ik volgens mij beter niet kunnen doen want nu zaten er wat vettere stukjes tussen die anders waarschijnlijk weg gesmolten waren of zachter waren geworden. Verbeterpunt naar mezelf dus: meer geduld!
 
Ja, volgende keer mag hij nog met lagere temperatuur richting de 90 graden kerntemperatuur. Ik zat meer dan 30 minuten op 86 graden en toen heb ik de schuiven wat open gegooid. Dat had ik volgens mij beter niet kunnen doen want nu zaten er wat vettere stukjes tussen die anders waarschijnlijk weg gesmolten waren of zachter waren geworden. Verbeterpunt naar mezelf dus: meer geduld!
Ik ken het.. Uiteindelijk wordt het toch etenstijd. De laatste paar graden duren erg lang dan:p ik heb nu 2x pp gemaakt en helaas 2x(bij 90 en 93 graden) toch nog niet mals genoeg. De priktest bleek lastig voor mij.

Als het maar smaakt!
 
Dat is nog eens een mooie eerste keer. Gefeliciteerd met je knor!
 
Schitterende run met een lekker eindresultaat
Gefeliciteerd met je sticker
 
Blijf het zo toch het lekkerst vinden, een zacht wit bolletje
 
Mooie pulled pork geworden, gefeliciteerd 🥳 met je Knor.
 
Dat zien er heerlijke broodjes PP uit. Dat moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je knorrie
 
Terug
Bovenaan Onderaan