Goedemiddag,
Mijn naam is Jan en ik ben, vaak samen met onze kinderen, nogal een verwoed en verwend bbq-er, smoker en roker.
In onze buitenkeuken staan verschillende werktuigen waar we mee uit de voeten kunnen en al menige creatieve maaltijd hebben gemaakt.
De laatste aanwinst, en alweer een nieuw project, is een geweldige glasdeurkoeling van 1,80 mtr hoog waar we als nieuwe uitdaging willen gaan Dry-Agen.
Inmiddels liggen er al een paar mooie stukken rund in en zijn we op weg.
Een van mijn graag gebezigde dingen is het experimenteren met smaak en bereidingswijzen en daardoor ontstaan, het maken van onze eigen BBQ sausen en rubs.
Ik hoop hier op het forum hier en daar wat aanvullende tips op te doen en te lezen hoe andere kanjers het aanpakken.
Mijn naam is Jan en ik ben, vaak samen met onze kinderen, nogal een verwoed en verwend bbq-er, smoker en roker.
In onze buitenkeuken staan verschillende werktuigen waar we mee uit de voeten kunnen en al menige creatieve maaltijd hebben gemaakt.
De laatste aanwinst, en alweer een nieuw project, is een geweldige glasdeurkoeling van 1,80 mtr hoog waar we als nieuwe uitdaging willen gaan Dry-Agen.
Inmiddels liggen er al een paar mooie stukken rund in en zijn we op weg.
Een van mijn graag gebezigde dingen is het experimenteren met smaak en bereidingswijzen en daardoor ontstaan, het maken van onze eigen BBQ sausen en rubs.
Ik hoop hier op het forum hier en daar wat aanvullende tips op te doen en te lezen hoe andere kanjers het aanpakken.